Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott le?
Szakitottunk de nem voltunk ellenségek es szerettem volna , ha baratok maradunk , legalabb a Facebookon
Nagyon lerohant házassági ajanlatokkal ismerkedeskor már és én óvatos vagyok es megijedtem . Emiatt kissé bezárkóztam és elvesztettem a kontaktust az erzeseimmel , nem tudtam kimutatni öket , mert folyton szorongtam hogy túl gyorsan haladunk . Nem akart lassitani a tempón, mondtam hogy várjunk hadd kapjak idöt mert mar volt egy rosszul vegzödö hazassagom es félek
De ö folyton nyomás alatt tartott , elsö héttöl , es naponta tema volt a dolog, ami miatt mar nem mertem elmondani , hogy szeretem stb
Most meg hirtelen ahogy jött , úgy ment az eletemböl es egyböl elmúlt minden erzése irántam , visszafordithatatlanul. Se baratsagot nem akar , semmit
Ha szeretett volna , adott volna idöt hiszen csak par hete ismertuk egymast
Mondta hogy ha szexpartnert keresek akkor ö nem megfelelö ember mert szamara minden csak komoly kapcsolaton belul elkepzelhetö
Megkedveltem szerettem volna az eletembe tartani de hirtelen ennyi volt
Miert nem akar egy szót se szólni hozzám ?
Beteg vagyok depressziós es ö tud eröl hogy nem könnyu nekem erzeseket kimutatni stb
Most mar kimutatnam de nincs kinek
Ismerős a sztori, te voltál a nő aki panaszkodott, hogy a srác nagyon nyomja, hogy haladjanak? Erre gondolok:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Ha ez a te sztorid, akkor gondolom nem bírt leállni. Szerintem egyszerűen fogadd el, hogy letiltott és lépj tovább, lesz olyan férfi, aki nem ajtóstul akar rontani a házba.
30N
Örülj neki.
Volt nekem is egy ilyen exem, amennyire odáig voltam érte olyan gyorsan ölte ki belőlem a tempójával. Megbeszélni sem lehetett vele, felfogta kb 2 órára, majd visszatért ugyanazokhoz a kis dolgaihoz.
Végül ő is letiltott.
Kérj orvosi segítséget. Valószínűleg az érzelmeid is zavartak, a meglévő depressziód miatt pedig jobban ragaszkodsz hozzá még akkor is ha tudod, hogy számodra nem volt megfelelő az a kapcsolat.
Bizonytalanságban tartottad a beszariságoddal, így elmúlt a lelkesedés. Ha valakivel komolyat szeretnétek, akkor ott tudni kell, hogy szeret e a másik, nem lehet ezzel szórakozni, mert akkor ez a vége.
32/f
Mert irritálod.
Itt is folyton nyehegsz valamin vagy valamilyen pasin, 3 naponta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!