Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem, mégis nézegeti a képeimet. Miért? Fiúk?
Szakított velem a barátom.
Instagramon nem követ, mégis én látom hány perce volt aktív, és bármikor belép az instagramra, szinte első, hogy megnézi a "story"ban a képeimet.
Nem beszélünk, nem tartjuk a kapcsolatot, de ez nagyon zavar. Nem véletlenül nézi meg ezeket, hanem rá kell keresnie a profilomra, és úgy.
Miért lehet ez?
Gyerekes lenne ráírnom, hogy fejezze be és ne foglalkozzon többé velem? Engem nagyon zavar főleg azért mert most birizgálja az agyamat hogy mi ez a logika. Én jobban szeretem ha nem tudok róla semmit... És én még szeretem őt. Nem értem.
Attól még, hogy vége van, érdekelheti mi van veled. :)
Az élete része voltál. Nekem az első barátom akivel 12 éve szakítottam, mai napig mindig megnézi szintén az insta storymat. És őszintén szólva nekem jól esik. Pedig nem akarunk egymástól semmit, de levegőnek sem nézzük egymást ;).
Ez nem jelent semmit hogy megnézi.
Igen, gyerekes lenne ezért ráírnod.
Akkor inkább tilsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!