Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szakítani a párommal?
Már többször mondott/tett olyan dolgot, ami szerintem simán szakítóok...De valahogy mégis képtelen vagyok azt mondani neki, hogy vége, és felejtsen el örökre. Mit tegyek? Ez tuti nem lesz már jó, ő sosem fog megváltozni, és sokszor munka után már gyomorgörccsel megyek haza, mert nem tudom, mivel fog megint sértegetni. De egyszerűen mégsem tudom kimondani a bűvös szavakat.
24L
Tapasztalatból mondom, azért, mert nem érte el még azt a bizonyos tűrési határt, ahol elpattan az agyad.
Mi tart vissza? Mert szereted? Mert félsz egyedül lenni? Mert "jobbat" nem találsz?
Gondold ezt igy végig, jelezd mire jutottál, akkor tudunk kicsit tovább ásni :)
29n
Nem fog kárt tenni magában, aki ilyenekkel fenyegetőzik (mármint, hogy ha szakítasz akkor majd megteszi, baromira nem fog csinálni semmit). Sőt ő fog nyugodt szívvel dobni, amikor meglátja a kiutat a jelenlegi helyzetből. Tapasztalat...
Na ez tényleg ne tartson vissza, nem fog kárt tenni magában. AKi ilyennel dobálózik, annak a szája nagy.
#1 vagyok
Hát ha szeretsz szenvedni...
Egy ilyen mentális problémás pasival össze sem jöttem volna.
Ez a te életed és nem tud téged senki megmenteni, csak te magad.
Ahogy őt is! ha neki gondjai vannak, az az ő dolga rendbe rakni, nem a te dolgod, hogy védelmezd.
Ez az egy életed van, olyan fiatal vagy! Ha igazán szeretnél újra boldog lenni, szépen kisétálsz az életéből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!