Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tegyem túl magam ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam ezen?

Figyelt kérdés

Több mint 2 éve együtt voltunk, közös terveik voltak melyeket részben meg is valósítottunk. Majd azt mondta legyen vége a kapcsolatunknak mert ő nagyon szeret csak nem szerelemmel. Hidegzuhanyként ért. Nem volt nagy probléma a kapcsolatunkban , jól éreztünk magunkat és én így éreztem boldogok vagyunk. Csaladi rendezvényen voltunk előtte pár nappal ahol csak arról beszélt hogy mennyire szeret stb..Nagyon megviselt hogy hirtelen így döntött. Azóta találkoztunk is már . Olyankor azt mondja nagyon hiányzom neki, és bánja de nem akarja helyre hozni. Közben megtudtam hogy rögtön utánam már más lányokkal is randiznik de eközben velem is találkozni akart mert nem bírta. De mar hetek óta nem találkoztunk mert elmondtam hogy engem ez megvisel. Már 3 hónapja történt , de nemtudom mit tegyek hogy ne jusson eszembe. Próbálok kicsit szórakozni vagy ismerkedni de egyszerűen nem megy , csak rajta jár az eszem, mindennap vele álmodok, azon gondolkozom vajon merre jár.. Pedig már én is tudom hogy nem működne, csak nem értem ezt az egészet ..

27/L

2019. febr. 26. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Örülj hogy korrekt volt és nyíltan elmondta hogy nem szerelmes. Ritka az ilyen srác, aki őszintén bevallja. Kicsit szomorkás leszel pár hétig, aztán rá fogsz jönni, hogy jól jártál, mert nem házasság és gyerek után mondta ezt.
2019. febr. 26. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is hosszú távon jól jártál. Fel a fejjel és kitartást kívánok!
2019. febr. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!