Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta? Itt hagyott szó nélkül, de én szeretem.
Megismertem 2011 nyarán, akkor voltam 16 éves. Több mint 7 évet voltunk együtt. Nagyon szeretem a mai napig, de ő fogta magát és lelépett. Pár hét alatt döntötte el, hogy költözik. Nem mentem vele, mert emiatt akart szakítani, bár úgy érzem, hogy nem ez volt az indok. Nagyon fáj. Lassan fél éve, hogy elment de nem bírok ránézni se másra. Kidobott mint 1 szemetet, de még mindig szeretem és vissza akarok menni hozzá. Bolond lennék ?:(
Múltkor azt hittem a városban hirtelen, hogy őt látom. Megállt bennem az ütő. Szeretnék boldog lenni, valakit találni aki szeret, de őt nem bírom elfeledni, talán nem is akarom. Annyi szép emlékem van róla, félek, hogy sose lesz még 1 ilyen ember az életemben. A mai napig nem tudom, miért dobott el így:(
7evet nem fogsz fel ev alatt kiheverni..
Adj idot magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!