Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből baj? Helyesnek tartjátok? Szex az exszel?
Nos, a barátnőmmel nemrég szakítottunk. Csomó vitánk volt, a bizalmam megingott, elhidegültem, ezután a barátnőm kiszeretett belőlem, szakított. Én valamennyire még szeretem, de nem annyira mint régen, és nem jönnék össze vele.
Ettől függetlenül persze nem haragszunk egymásra, mert a kapcsolatban mindketten sok dolgot elrontottunk.
Ebben a helyzetben mennyire előnyös az, ha tartjuk továbbra is a kapcsolatot (szinte napi szinten), hetente többször találkozunk? Ezenkívül a szexuális kapcsolatunk is megmaradt.
Ez közös ötlet volt.
Valakinek van ilyen téren tapasztalata? Voltatok már hasonló kapcsolatban? Az a gond, hogy mindketten tisztában vagyunk azzal, hogyha valamelyikünk talál magának másvalakit, az a másik félnek nagyon fog fájni..
Szerintem az ilyen "kapcsolatnak" semmi értelme nincs.
Csak tovább raboljátok egymás idejét. Zárjátok le a kapcsolatotokat tisztességesen és menjen mindenki a maga útján tovább.
Nyilván, mi is így gondoltuk.
Akkor csináljuk, amikor éppen nincs egyikünknek sem senkije.
Attól félek, hogy ez az egész csak bonyodalmakat fog okozni, ígyis nagyon bonyolult volt a kapcsolatunk.
Csomót vitáztunk, szívtuk egymás vérét.
Talán ez a pozitívum, hogy valamilyen szinten megmaradunk egymás mellett, viszont a régi kötődések, féltékenykedések, viták nélkül. Most az, hogy néha szexelünk, az miért tenne rosszat?
18,18
Elmehetett volna tini párkapcsolatok közé is.
"18 évesen mi a szart kínlódtok még mindig egymással? Menjetek utatokra, és keressétek az igazit, a szerelmet a csodát,"
Ne áltasd már szegèny gyereket ilyen idètlen mesèkkel.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!