Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem az igazit vesztettem el, hogy éljem túl?
Karácsony előtt szakított,sokkot kaptam..akkor mondtam beszéljük meg, 1 hetet adtam neki (úgy gondolom,ha igazán szeretünk valakit pár nap max és lenyugszik) Aztán hetente 1x rám írt,barátkozni akart úgy tűnt,ezért letiltottam,hogy könnyebb legyen. Én rontottam el igen,de úgy gondolom ha ezt érezné,amit én,megkeresett volna..
(Pedig úgy tűnt,mindig ő az aki jobban szeret)
Esély se adott?!? Miközben ő keresett utána, te meg letiltottad?!? És meg neked áll feljebb?!? Mit kellett volna még csinálnia???
Te nem vagy 100-as, az tuti.
Azt írod, hogy tudod, hogy te cseszted el, és ő sokallt be a sok apróságtól. Akkor nem neked kellett volna bocsánatot kérned, ahelyett, hogy itt játszod a királylányt?!?
Te cseszed el, és ő kérjen bocsánatot, meg kússzon utánad - aha, logikus! De neked eszed ágában sincs megbánni, hogy a "sok aprósággal" elbaxtál egy kapcsolatot. Éljen az egyenlőség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!