Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 2 hónapja szakítottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapja szakítottam a patommal mert megcsalt, probalom elfelejteni de az idő sem segít mikor lesz ez jobb?

Figyelt kérdés
2019. febr. 11. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Türelem. Zárd le a múltat, vond le belőle a tanulságot. Gyászold meg, sírd ki magad és engedd el.
2019. febr. 11. 20:00
 2/6 A kérdező kommentje:
A kérdés az hogy hogyan.azt már tudom hogy ezt kéne tenni.
2019. febr. 11. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:

A társaság fontos, és az, hogy ne mindig ott ülj odahaza, és ne azt a hülye facebookot bámuld és ne brühühü brühühü zenéket hallgass,

Menj el vásárolni, menj el egy masszázsra, fodrász, kozmetikus, tanulj meg elkészíteni új ételeket recepteket.

Gondolkodj el azon, hogy biztos azt a munkát szeretnéd e csinálni amit éppen végzel. Kezdj el egy új tanfolyamot.

zökkenj ki a megszokott életedből.

2019. febr. 11. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
"2 hónapja szakítottam a patommal " Miért? Mert neked ez igy volt jobb. Akkor meg mit kérdezel?
2019. febr. 11. 20:39
 5/6 Rockarc ***** válasza:

Az ido segit, csak tobb kell belole. De leginkabb egy uj elet kell. Baratok es zene az jo terapia szerintem is.

42F

2019. febr. 11. 22:39
 6/6 anonim válasza:
Foglald el magad.Spotolj,kirándulj,találkozz gyakrabban a barátaiddal,járj szórakozni.
2019. febr. 19. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!