Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van indokolt megcsalás?
Szerintem nincs - a fentebb említett kategória sem az. Ilyenkor megbeszélni kell, és ha nem működik, akkor lelépni.
Illetve egyet tudok elképzelni, bár az számomra már nem megcsalás kategória, de van, aki szerint az: ha a másik tudtával és engedélyével történik a dolog - pl. az egyik félnek olyan betegsége lesz, ami folytán már nem tud szexelni, akkor megengedi a másiknak, hogy mással dugjon.
Ha megcsalasra kerul sor, arra nincs mentseg. A masik fel tudatosan kihagyta a szakitast, mert az erdeke ugy kivanta. A tarsadalom az ilyet csunyan eliteli, nem veletlenul, nem lehet egy kedves ember, aki hazudik, megcsal es erdekbol a regi parja mellett marad, ne adj isten eloskodik rajta. Nem egy erkolcsi peldakep, na!
Egyszer azert kivancsi lennek, hogy egy ilyen embernek a szulei mit gondolnak a gyerekuk viselkedeserol, vajon veluk szemben mennyire oszinte?
42F
Szerintem ha nem tudjátok megbeszélni és megoldani úgy hogy mindkettőtöknek elfogadható legyen akkor inkább váljatok el. Lehet a párod nem kívánja a szexet vagy nem képes rá. Kérdezd meg tőle, hogy ha ez az eset akkor mit javasol.
Nekem például potencia gondjaim vannak egy betegség miatt és javasoltam a feleségemnek, hogy bizonyos feltételekkel szexelhet mással is. Mi így oldottuk meg és ez nem megcsalás és válnunk se kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!