Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az mennyire igaz, hogyha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire igaz, hogyha egy férfi elköltözik, akkor egy másik nő az oka?

Figyelt kérdés

Főleg férfiakat kérdeznék, vagy akár nőket akik átéltek hasonlót.

Valahol azt olvastam, hogyha egy férfi és egy nő együtt él, de a pasi (akármilyen okból) elköltözik, akkor ott másik nő van a háttérben (ha tagadja is).

A cikk szerint egy férfi sose költözik el csak úgy, egy férfi nem költözik el, ha nincs más nő akivel kialakult valami.

Ez tényleg igaz? Ez mennyire igaz? Egy férfi csak akkor költözhet el a párjától, ha van egy másik nő?

Vagy elköltözhet akkor is, ha nincs egyáltalán másik nő, hanem csak simán elege van, és kiszeretett a párjából?

Válaszokat előre is köszi.

2019. jan. 6. 13:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Helyzetfüggő. Történt valami mostanában? És ha igen akkor mi?
2019. jan. 6. 13:44
 2/17 anonim ***** válasza:
65%
Ha elköltözött akkor már nem mindegy??
2019. jan. 6. 13:45
 3/17 A kérdező kommentje:

Nem velem történt meg, és nem mindegy. Nem mindegy, hogy a pasi mondjuk azt mondja csak teret kér, szünetet kér, ezért költözik el egy időre, gondolkodnia kell, vagy azt mondja szakít ezért meg azért meg elköltözik, közben azt mondja nem másvalaki miatt.

Aztán mondjuk telik az idő, és időközben kiderül, bizony a kedves kinézett már valakit, csak még ismerkedtek, közben pedig kialakult valami. És fel is tűnik azzal a másik nővel.

Ergo sunyiskodott, hazudozott arról, miért ment el.

És a hazugság, az hogy átvernek, hülyének néznek, legalább ennyire fájhat az embernek, mint maga a megcsalás.

2019. jan. 6. 13:49
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
...vagy ez, vagy az, hogy az aktuális akivel van az egy sárkány aki bottal ütögeti... A la Janibá és Terinéni
2019. jan. 6. 13:53
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Aha... "csak teret kér, szünetet kér, ezért költözik el egy időre, gondolkodnia kell" És te ezt tényleg beveszed? Igen. A szünetben az is benne van, hogy megkóstolhat más nőket. Ha elköltözik, ha nem.
2019. jan. 6. 14:04
 6/17 A kérdező kommentje:

Csak akkor miért kell ehhez szünetet kérni? Meg lehet ezt tenni a kapcsolat alatt is, még ha az is erkölcstelen.

Ha azonnal szakít, az még mindig jobb mintha húzza a másik idejét.

2019. jan. 6. 14:06
 7/17 anonim ***** válasza:
65%
Gyáva volt kimondani, hogy vége. Egy elköltözés után szerinted mennyi a valószínűsége, hogy újrakezdi? Szinte kizárt. Az olyan, mintha segget csinálna a szájából... Visszafelé már nem nagyon van út, addig kellett volna megtartani, amíg ott lakott.
2019. jan. 6. 14:09
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

Elköltözhet akkor is, ha elviselhetetlen a csaj.

32/f

2019. jan. 6. 14:24
 9/17 anonim ***** válasza:

A férjem ezt tette. Abban az időben sokat veszekedtünk a megfelelési kényszere miatt. Egy napon a összevesztünk. Bejelentettem, hogy elválok és elutazom a fiamhoz. Elegem lett, hogy soha nem tud nemet mondani senkinek. Másnap azt mondta amikor hazajövök arra ö elköltözik. Átutalt egy nagyon nagy összeget a számlámra. Ez engem megrémített, mert rájöttem, hogy az én zsugori férjem ha ekkora összeget adott nekem, akkor neki nagyon fájhat, hogy el akarok válni. Ekkor rájöttem, hogy mégsem akarok válni. De ekkor jött az ő bosszú hadjárata.

A szomszéd utcába költözött a saját lakásunkba, amit ki szoktunk adni, ugyanis pár hónappal azelőtt beköltözött oda egy csinos magas csaj. Nem tudom mivel etette be a csajt 3 hét alatt, hogy beengedje a tulajdonost (a férjemet) a bérleménybe. Persze erről én nem tudtam, hogy ő oda költözött (mert az ki volt adva). Aztán 2 hónap múlva visszaköltözött hozzám. De közben kettejük között kialakult egy románc. A csaj ismert engem, én adtam ki a lakást. Másfél év múlva a szerető kitálalt nekem. Azért nem vettem észre semmit, mert időközben a férjem külföldre költözött és kettős életet élt. Néha nálam volt, néha a szomszéd utcában, néha külföldön.

A férjem nagyon sokat veszített ezen a kettős életén. A vagyona felét viszem én. (imádja a pénzt) A szeretöje elárulta elhagyta és én is elhagytam később. Most éppen a kiskutya szerepében tündököl, de engem már nem hat meg.

Kicsit hosszú lett a válasz, de ha egy férfi elköltözik és visszaköltözik tuti egy másik nő van a dologban.

2019. jan. 6. 16:24
 10/17 anonim ***** válasza:
17%
Edricus Anxious egy hete várom az első pozitív kommentedet valahova. Bárhova. Vagy csak egy őszinte mosolyt. Bár úgy lehet rém unalmas lennél.
2019. jan. 6. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!