Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az mennyire igaz, hogyha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire igaz, hogyha egy férfi elköltözik, akkor egy másik nő az oka?

Figyelt kérdés

Főleg férfiakat kérdeznék, vagy akár nőket akik átéltek hasonlót.

Valahol azt olvastam, hogyha egy férfi és egy nő együtt él, de a pasi (akármilyen okból) elköltözik, akkor ott másik nő van a háttérben (ha tagadja is).

A cikk szerint egy férfi sose költözik el csak úgy, egy férfi nem költözik el, ha nincs más nő akivel kialakult valami.

Ez tényleg igaz? Ez mennyire igaz? Egy férfi csak akkor költözhet el a párjától, ha van egy másik nő?

Vagy elköltözhet akkor is, ha nincs egyáltalán másik nő, hanem csak simán elege van, és kiszeretett a párjából?

Válaszokat előre is köszi.

2019. jan. 6. 13:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez ennél összetettebb. Ezt így ebben a formában csak a nők terjesztik, hogy a férfire kenjék a saját hibájukat, és hogy áldozatnak állítsák be magukat. Ha csak a végeredményt nézzük, még igaz is lehetne. Csakhogy az élet nem fekete-fehér, hanem ok okozati összefüggések vannak. Ez az eset amit írtál, csak következmény.

Alapesetben a férj hűséges, és nem áll szóba más nővel, persze van kivétel is, de nem sok.

Azért sem megy más nőhöz, mert egyszerűen lusta hozzá. Sokkal jobb, kényelmesebb egy sör után az asszonnyal szexelni a meccs után, mint mást keresni, titkolózni, stb...

Ezt a részt máshova írtam, de érteni fogod, hogy miért másoltam ide. Ebben csak a szexről volt szó, de választ ad a te kérdésedre is:

Hát ez ennél bonyolultabb. Mint minden, amiben nő van.

Rengeteg ismerőssel, nővel, férfival beszélgettem erről.

Ez a valóságban úgy néz ki, hogy megismerkedéskor mindketten nagyon akarják. Majd elmúlik az újdonság varázsa, és/vagy rádöbben a nő, hogy többet/nagyobbat akar, mert ugye már megszokta a férjét. Ekkor már nem akar szexelni, de a férje még nagyon is akarja. Valamelyik nő, megengedi neki így is, és van amelyik egyáltalán nem. De szinte mindegyik elkezd hasznot húzni belőle. Büntetés szexmegvonással, vagy "pénzért - valamiért" cserébe, időnként lefekszik a férjével. Ebben az időszakban kasztrálja is.

Vérmérséklettől függően a férfi is lép valamit. Alkalmazkodik a helyzethez, és megszűnik a vágya, de nem tudja, hogy csak a felesége iránt. Ekkor jönnek a "merevedési problémák". Erre sok férfi beijed, hogy tényleg, komoly baj van. Ilyenkor teljesen összetörnek és végük lesz (alkoholba, munkába menekülnek), vagy félrelépnek.

Így készül, az alkoholista, vagy munkamániás férj, aki "nem törődik" a családjával.

A félrelépéskor derül ki, hogy nagyon is jól működik a répa, csak az asszonyt nem kívánja már. Ekkor találkozik egy feleséggel (más feleségével), akit elhanyagol a férje. Ez a nő nagyon aktív szexuálisan, és tüzes. Egy puszitól érintéstől, úgy beindul, hogy meg sem lehet állítani. Ettől visszatér a férj önbizalma, és vágya, de már akkor sem lesz 20 éves. Persze az új nőjével ez nem is gond.

Közben a feleségével, már kicsit sem foglalkozik, hiszen van neki más, és teljesen "elhanyagolja". Az asszony berág, mert már nincs mivel zsarolni, a férjét, és egy idő után, azért neki is hiányzik a szex. Akkor jön az, hogy milyen szemét, impotens a férje. Már szexelni sem tud vele. Fel sem merül benne, hogy nem is akar, mert ő ölte ki belőle a vágyat. De ekkor már késő, a férjét már nem érdekli. Itt kezdődik a sírás, panaszkodás, hogy "elhanyagol" a férjem... Majd a feleség is talál egy pasit, akivel már szenvedélyes, és tüzes lesz. Úgy beindul az idegen pasitól, hogy le sem lehet állítani...

Persze mindezt a feleség titokban teszi. De a férj gondoskodik róla, hogy "véletlen" lebukjon az asszony előtt, hogy szeretője van. Majd az asszony, amikor már biztosnak véli az új pasit, elválik a szemét férjétől, mert "megcsalta", és "elhanyagolta". Ekkor sem merül még fel benne, hogy mindezt ő generálta, sőt már biztos benne, hogy minden férfi szemét. Amiben a barátnői, akik ugyanezt az utat járták be, még meg is erősítik.

Majd a feleség, kezdi elölről az új pasijával, aki már rutinos, és azonnal kidobja. Persze senki nem tudott róluk, így nem sírhat erről senkinek. Innentől lesz egyedülálló anyuka, aki büszkén hirdeti, hogy "neki férfi nem kell". Egyszerre kettőt üldözött el maga mellől, innentől 100000%ig biztos benne, hogy minden férfi csak rossz lehet.

A férj nője, még nem akar válni, ezért ő is szakít. Mindketten egyedül maradnak...

Ez nem mindenkinél, és nem mindig így zajlik. Csak az általam legtöbbször hallott, és átélt verziókat írtam le.

Most megkérem az itteni hölgyeket, akik akár csak részben, vagy teljesen, magukra ismertek, dobják a piros pacsikat, hogy igazoljanak, és kezdődhet az acsarkodás, és a trágár visszavágó. Az "idióma", és a "hű-e", "hű-eség" jelzőket se feledjétek! :-)))

De ne töröltessétek, mert akkor nem tud mindenki "hozzászólni", és kevesen fognak lepontozni :-)

2019. jan. 6. 23:46
 12/17 anonim ***** válasza:
A döntés már lehet hogy sokkal hamarabb megszületett, de elmenni csakakkor megy el, amikor talált egy szexben jobb, kedves, házias nőt. Egyébként ki nyalmá ki a fenekét, amíg nem talál másikat?
2019. jan. 7. 06:33
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem baromság. De mindegy is, mert csak azt kellene felfogni hogy egy kapcsolat két emberen múlik. Nincs olyan, hogy te mindent jól csináltál és még is el hagy/megcsalnak. Ezt kellene rendbe tenni a fejekben. Ha ezt megértette valaki, utána nem gondolkozik ilyeneken. Főleg hogy szakítás után neked semmi közöd ahhoz, hogy mit csinál a másik.

25N

2019. jan. 7. 09:26
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
Á, vélwtlenül sem lehet gond az asszonnyal... elő se fordulhat, hogy a kedves nej változott százkilós, hisztis házisárkánnyá... mindig a férfi a hibás...
2019. jan. 7. 11:29
 15/17 anonim ***** válasza:
36%

Általában igaz!!!

S pont ezért hiszik azt, ha mi nők lépünk le is pasi van mögötte..., pedig bálunk ez pont nem így van.

2019. jan. 7. 14:26
 16/17 anonim ***** válasza:
#15 persze mert nektek lelkiismeret furdalás nélkül megy hogy hazajártok a férjhez közben meg az irodai alfahímmel keféltetitek magatokat. Erre ne legyél büszke.
2019. jan. 7. 18:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Ebben a helyzetben vagyok most én is.

El költözött a párom, 1 hete ment el haza ahol a kapcsolatunk előtt lakott. Szerinte ez nálunk se nem szakítás se nem szünet, nem vitt el csak pár ruhát ébresztőórát, apróságokat. A hét alatt 1x találkoztunk, akkor őrült nekem és csókolt. Nem en tudja mikor jön vissza, és én nem vagyok benne biztos, hogy ha vissza jön nem e a cuccaiért, kérdeztem tőle el viszi - e őket, azt mondta hagyjam békén a ruháit, ne piszkáljam. Nem tudom meddig fog büntetni. Én is tettem fel vele kapcsolatban kérdést,vissza gondolva nagyon ki lehet rám akadva, elege van belőlem. Idegesítik a hülyeségeim, és sárkánynak is hívott. Pedig 1,5 héttel ezelőtt épp azt mondta, hogy nagyon szeret és egyszer biztos, hogy együtt fogunk megöregedni. Valószínűleg én ezt már nagyon el rontottam, mert ezelőtt 1x már volt hasonló eset akkor én költöztem el és szakítottam is de ő nem nyugodott bele és szerettük is egymást, így újra megpróbáltuk azonban én folyton piszkáltam 15-16 óra munka után, ahogyan haza ért. Ő azt mondta nem fog sem ismerkedni, sem megcsalni, próbálok bízni benne, igaz most én itthon vagyok influenzás ő pedig otthon.

Sajnos hiába van egy kis remény,egyszer már el veszítettem és nem tanultam az esetből,kész csoda lenne ha vissza költözne. Mindenért őt hibáztattam,állandóan féltékenykedtem,egész estig dolgozott ,és én csak követeltem a közös programokat pedig októberben voltunk Zakopanéban, bele se gondoltam,hogy mit művelek,hogy éjszaka jön haza fáradtan én pedig neki állok,mindennap veszekszem. Azt hiszem nem is csoda,hogy elment. Ezek után remélem tanulok a hibáimból.

23L

2019. jan. 7. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!