Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már Veled, hogy megbántad, hogy szakítottál vagy elváltál?
Az első nőmmel már harmadszor jártam, és az én türelmetlenségem, hisztim miatt szakítottam vele.
Nagyon bánom, jó nagy hülye voltam.
Az 1. feleségemtől piti dolog miatt váltam el. Nem kellett volna.
Most már több eszem van :)
Velem szakítottak úgy férfiak, nem is egy, hogy utána néhány hónappal szerettek volna visszajönni. Szóval férfiak is tudnak meggondolatlanul cselekedni, ez inkább jellem, nem nemfüggő.
Most viszont hiányzik az exem, holott ő csalt meg és ő szakított és vissza akarja magát könyörögni. Szóval ilyen is van. (eddig nem engedtem vissza)
30N
Mert a ferfiak felreb@@sznak es ennyi.
A nõk aki olyan elobb lep aztan szexel
Nyilvan kivetelel sok van
Mert a ferfiak felreb@asznak es ennyi.
A nõk aki olyan elobb lep aztan szexel
Nyilvan kivetelel sok van
Nem bántam meg soha, ha szakítottam, mivel nagyon nagyon nagyon kitartó vagyok egy kapcsolat mellett, tehát abban a percben, hogy úgy döntök, vége, az nálam azt jelenti hogy szevasz viszlát, és egy percig nem érdekel tovább.
Ha velem szakítottak, akkor persze jobban sajnáltam, hisz nem az én döntésem volt, de idővel azt is elfogadtam - és onnantól szintén lezárt témának tartottam.
Az viszont szinte kivétel nélkül megtörtént, hogy ha velem szakított egy exem, akkor hónapokkal később előbukkant, hogy jajj de bánja. Van egy exem aki 6 év után is állítja, hogy én voltam élete szerelme és örökké bánni fogja, hogy eldobott. Szóval esetemben, a fiúk szinte mindig megbánták.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!