Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ex törlése facebookról és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex törlése facebookról és egyéb platformokról?

Figyelt kérdés

Ti mit gondoltok erről?

Én mindig úgy voltam ezzel, hogy egyfajta gyengeség és menekülés, mintsemhogy megoldás. De egyszerűen mindig felbukkan újra s újra, de persze sose akar tőlem semmit...

2019. jan. 27. 21:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Èn nem töröltem először mèg haverok is maradtunk de elkezdett gyerekes módon viselkedni azzal,hogy bunkòságbòl közös kèpeket küldött az ùj barátjával. Akkor elküldtem melegebb èghajlatra.
2019. jan. 27. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Még aznap letöröltem az ismerőseim közül amikor szakított velem és az ismerőseit is. Ami közös fényképünk fenn volt természetesen azt is. Ha barátságban váltunk volna el akkor talán maradhatott volna ismerősnek, de a fényképeket akkor is töröltem volna, mert már nem vagyunk egy pár.
2019. jan. 27. 23:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Engem az exem tiltott faceról, instáról nem. 4 éve volt a csúnya szakításunk, de így a legjobb! :) Nem véletlen, hogy instáról nem vagyok neki letiltva szeritnem... :)
2019. jan. 28. 07:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Azt nem mondanám, hogy alap, de vannak olyan helyzetek, amikor ez a jó megoldás.

Ez egyáltalán nem gyengesèg ès menekülès. Segíti a tovább lèpèst mindenkèpp, hisz nem látod, nem emlèkeztet, nem beszèltek stb. Amúgy sincs semmi èrtelme szakítás után mèg bratyizni egymással. Láthatod a saját pèldádon is. 2 ève szakított azok, de mèg mindig rajta rágódsz, mert a kapcsolattartás miatt nem tudtad mèg elengedni. Pedig már règ túl lehetnèl rajta.

Az már más kèrdès, hogy lehetne benned több önbecsülés, hogy nem hagyod magad folyton, egymás után 3x is hülyère venni. Mèg egyszer ok, remènykedtèl, na de utána mèg 2x?? Mi van veled? Hova teszed az eszed? Mièrt olvadozol ennyire egy ilyen szemètláda után? Mièrt hagyod, hogy így szórakozzanak veled? Szedd össze magad, ès engedd el. Teljesen világos, hogy nem szeret, ès nem leszel ebből már semmi.

A te életedben mindenkèpp az a megoldás, hogy tiltod, nem beszèlsz, nem találkozol vele többet.

2019. jan. 28. 17:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is törölni szoktam. De szerintem mindenki úgy csinálja ahogy jól esik neki.
2023. júl. 15. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!