Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után fizetnem kell-e az ex-barátnőm tartozását?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel szakítottunk. Ő tartozott/tartozik a legjobb barátnőjének kb. 100 000 Ft-tal. A barátnő elvárná, hogy én fizessem ki (törlesszem) azt a tartozást, merthogy mint exnek ez kötelességem. Egyébként az a tartozás még az összejövésünk előttről származik, tehát úgymond nincs köze a volt párkapcsolatunkhoz. Illik segíteni az exnek ezzel? Kizárólag a szakítás után merült fel, hogy fizessek, korábban (a kapcsolat alatt) föl sem merült. (Egyébként én sem állok olyan jó, hogy csak úgy dobálózzak százezerrel.)2019. jan. 24. 13:40
11/33 anonim válasza:
Szeretném felhívni a figyelmed, hogy mivel én is GYK-s tag vagyok, nekem is tartozol 100.000-el. Hova küldhetem a bankszámlaszámom?
12/33 A kérdező kommentje:
11. Válaszoló: Szerintem küldd az exemnek. :)
2019. jan. 24. 14:03
13/33 anonim válasza:
#12 akkor te lényegében behajt9 lettél, hiszen megvásárolod az exed tartozását, és számíthatsz kezelési költséget. Mond meg az exnek, hogy fizessen neked 50.000 ft behajtási díjat, cserébe te behajtod az exeden a 150.000-et. Mikor odaadja, csödvédelmet kérsz, és lezárod a kapcsolataidat az ilyen szellemi fogyatékos pitsákkal.
14/33 anonim válasza:
Férfiak h ti mindig olcso prostikkal jöttök össze utána meg megy a hiszti.. De a tisztességes nőkre rá se néztek. :(
15/33 A kérdező kommentje:
A szakításig rendes volt, rendesnek tűnt. Ezt követően jött ez az ügy. Lehet, hogy valamiféle bosszú, mivel én kezdeményeztem a szakítást. Nem tudom.
2019. jan. 24. 14:34
16/33 anonim válasza:
Te kezdeményezted a szakítást,de ha fizetsz,újra összejöhettek? Hàt ennek meg plàne nincs értelme
17/33 A kérdező kommentje:
Egy vitatkozásból lett szakítás (én mondtam), pár nappal később próbáltam rendezni a dolgot,s mondta, hogy soha nem ad több esélyt. Ezt követően történt, hogy el "kellett" vinnem a cuccait a legjobb barátnőjének, aki előállt ezzel a bizonyos pénzüggyel. Tudom, tudom, zavaros kissé. :)
2019. jan. 24. 14:56
18/33 anonim válasza:
De ugye csapkodtad a térded, miközben pofánröhögted. :D Akkor már miért nem 200? :D
32/f
19/33 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy csalódott bennem, amiért nem adtam.
2019. jan. 24. 16:01
20/33 anonim válasza:
Kamu kérdés, látszik de nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!