Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után fizetnem kell-e az ex-barátnőm tartozását?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel szakítottunk. Ő tartozott/tartozik a legjobb barátnőjének kb. 100 000 Ft-tal. A barátnő elvárná, hogy én fizessem ki (törlesszem) azt a tartozást, merthogy mint exnek ez kötelességem. Egyébként az a tartozás még az összejövésünk előttről származik, tehát úgymond nincs köze a volt párkapcsolatunkhoz. Illik segíteni az exnek ezzel? Kizárólag a szakítás után merült fel, hogy fizessek, korábban (a kapcsolat alatt) föl sem merült. (Egyébként én sem állok olyan jó, hogy csak úgy dobálózzak százezerrel.)2019. jan. 24. 13:40
1/33 anonim válasza:
Most ugye ezt nem komolyan kérdezed? :D Könyörgöm mond, hogy csak vicc, és tudod, hogy mi a helyes döntés :D
2/33 anonim válasza:
Dehogy nehogymár mi közöd neked az ő tartozásához.
3/33 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vicc. Megtörtént. Nem fizettem, nem is áll szándékomban. De érdekelne, hogy volt-e már vki hasonló szituban, vagy hogy hogyan reagálna. Köszönöm előre is. :)
2019. jan. 24. 13:43
4/33 anonim válasza:
Sem a kapcsolatod alatt, sem utána nincs közöd az ő tartozásaihoz, adósságaihoz. Ami hozzá tartozik, azzal foglalkozzon ő. Egyedül rá tartozik.
Ilyen baromságot is ritkán hallok, hogy kötelességed fizetni más tartozását :D
5/33 anonim válasza:
De igen, ki kell fizetned ez így szokás, hisz te vagy az ex. Sőt... még kamatot is illik ilyenkor rászámolni, mivel szakítottatok. Plusz ha van az exednek és az Ő barátnőjének autója, azt is neked kell tankolni. Nem is értem mi itt a kérdés...
6/33 A kérdező kommentje:
Ja, és olyan is elhangzott az exbarátnőm barátnője szájából (négyszemközt), hogy én fizessek és cserébe rábeszéli az exemet, hogy ismét jöjjön velem össze. :D Magyarul kiárusította a legjobb barátnőjét. Vagy ilyesmi. :D
2019. jan. 24. 13:44
7/33 anonim válasza:
Helyes, ebben nincs semmi rossz. Neked kell fizetned.
8/33 A kérdező kommentje:
Várjatok csak! Én pedig tartozom az egyik banknak fél millióval. Akkor majd azt mondom, hogy azt pedig fizesse az exbarátnőm.... levonjuk a százezret, és már csak 400 ezerrel jön. :D
2019. jan. 24. 13:46
9/33 anonim válasza:
Hàt nem tudom kiről/milyen lànyokról van szó,de èn biztos,hogy egyikkel sem àllnék szóba soha többet,ne fizess véletlen se.Hàtha ezt így ketten megbeszéltèk,hogy mindenketten jól járjanak.És most nagyon okosnak hiszik magukat.
10/33 anonim válasza:
Nem jól látod. A banki tartozást neked kell fizetned, de az exed tartozását is, hiszen te vagy a férfi és ő az exed. Vannak kötelességeid. De ezt már leírtam. Plusz még az autóját is neked kell tankolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!