Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért viselkedik így velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így velem? És miért beszél úgy, mintha egy az útszéli lennék?

Figyelt kérdés

2 évig voltam együtt egy férfival. Együtt is éltünk. Szakítottam, de ugye egyből elköltözni nagyon nehéz, ezért adtam neki haladékot, mivel ezt a lakást én bérlem (tehát ő költözött hozzám). Szakítás után (pár nappal) ittunk együtt és...igen, undorítóan viselkedtem. Amikor le akart fektetni aludni, akkor én nekiálltam fogdosni, simogatni, amiből szex lett. Ez után még lefeküdtünk kétszer. Aztán ugye beszéltünk és közben folyton úgy viselkedett, mint egy óvodás. Pofákat vágott, grimaszolt, utánzott. Engem ez feldühített, hiszen komoly dolgokról beszéltünk. Azt mondta, oldani akarta a hangulatot, hogy ne legyen ilyen "befeszült".

Aztán arra jutottam, elmegyek én a gyerekekkel, nem várom meg, míg ő keres valamit. Nézzem még 1-2 hónapig? Nem bírnám. Minden nap egy kínszenvedés lenne.

Aztán tegnap jött azzal, hogy nem nőtt fel hozzám, elrontotta, sajnálja, sokkal reálisabban látom a dolgainkat mint ő. Hibázott. Nem békülésnek szánta. Én úgy gondoltam (mivel írta, nem mondta, így nem tudhatom), hogy gúnyolódik. Ezt le is írtam neki.

Aztán jött az este. Írta, aztán mondta...: dugjunk. Ha azt nem, szopjam le. Akkor majd ő kinyal. Legyen ez a pár nap jó. Ha lelkileg nem is, testileg. Dugjunk. De így, mindenféle kedvesség meg erőfeszítés nélkül. Odajött hozzám, hogy dugjunk. De csak mondta, tenni semmit se tett. Mi ez a viselkedés? Mivel érdemeltem ki?

2019. jan. 11. 08:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%
"Szakítás" után még 3x dugtatok...mit vártál?
2019. jan. 11. 09:56
 12/27 A kérdező kommentje:
Egészen tegnapig nem volt ilyen velem. Ez tegnap este jött rá, amikor azt mondtsm, hogy lefixáltam és vasárnap elmegyünk innen.
2019. jan. 11. 10:03
 13/27 anonim ***** válasza:
Döntsd el,hogy szakítani akarsz vagy nem,és annak megfelelően viselkedj.Nem kell belelátni,hogy ribizlinek néz,sértegetni akar vagy akármi.
2019. jan. 11. 10:04
 14/27 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott valami, ami illik ide. Egyszer szakítottam az egyik exemmel, aki pár nappal később felhívott, hogy attól még szexelhetnénk, hogy nem vagyunk együtt. Azt is tudom, hogy azért volt pofája ezt felhozni, mert néhàny volt barátnőjével csinàltak ilyet. Szerintem, nálatok is ez járhat a pasi fejében.
2019. jan. 11. 10:22
 15/27 A kérdező kommentje:
Most azt akarja, hogy kísérjem el ruhát venni holnap.
2019. jan. 11. 10:39
 16/27 anonim ***** válasza:
Akkor kísérd el
2019. jan. 11. 10:44
 17/27 anonim ***** válasza:
63%
Amúgy itt kérdező mászott rá az expasira először,nem fordítva.
2019. jan. 11. 10:46
 18/27 A kérdező kommentje:
Ezt legalább nem úgy közölte, mint a szexet. Viszont miért velem? Miért pont most?
2019. jan. 11. 10:47
 19/27 A kérdező kommentje:
Igen, kétszer én kezdeményeztem a három alkalomból.
2019. jan. 11. 10:48
 20/27 anonim ***** válasza:
Ha te akarhatod kétszer,akkor ő is akarhatja harmadjára.Talán meg kéne kérdezni.Meg eldönteni mit akarsz.
2019. jan. 11. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!