Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondta, hogy "soha senki nem volt ilye"n jó hozzá, nagyon fontos vagyok neki, akkor miért hagyott el?
Nagyon zűrös családnak tűnik, jobban jártál, hogy kikerültél közülük.
És miért hagyott el? Hát pont azért, mert totál zűrös a srác is. Ilyen elmebeteg apának ugyan milyen gyereke lehetne?
Könnyű bármit mondani. Én is jártam már így, hogy gyönyörű dolgokat mondtak nekem. Közben meg kiderült, hogy másokkal is találkozgat.
A lényeg, hogy ha ez a férfi szeretne téged, akkor még mindig együtt lennétek. Ráadásul, ha ilyen zavaros, akkor hiába maradtatok volna együtt, akkor is mindig lennének gondok.
Szerintem zárd le, felejtsd el, és örülj neki, hogy nem kell a zavaros dolgaikkal foglalkoznod többé.
Ennyi alapján nem lehet tudni, hogy mi történt, mert pl ok nélkül nem szokott vki ordítozni, meg kidobni a másikat. Lehet ok egy másik fél, alkohol, pszichés gondok, vagy túl sok volt neki a kapcsolat... stb.
(Nem jogos az ordítozás, a fenyegetés, még mielőtt valaki ebbe belekötne.)
Viszont az, hogy valaki jó az emberhez, még nem jelenti azt, hogy szeretve is van. Nem lettél fontos, nem szeretett beléd, az elismerő szavai a személyednek, a viselkedésednek szóltak. Ezek alapján jónak ítélt, de ez nem váltotta ki a ragaszkodást, és feltételezem hogy ő csak néha volt kedves, a tapasztalat az lehetett, hogy egyszer ezt mond, másszor azt... legtöbbször pozitívat mond, de a tettek nem igazolják.
Ha az apja.ir vissza akkor milyen ferfi az?
Neked ferfi az ilyen?
Fura lehetsz 30ev felett h csecsemokkel foglalkozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!