Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy honapig egyut voltam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy honapig egyut voltam egy nos ferfivel most szakitotam vele de o alotja szeret es nem akar el vesziteni. Igaz lehet?

Figyelt kérdés
Szoval az egy honap allat ra jotem hogy o egy nagyon jo ember es almaim ferfija el halmozot mindenel be mutatkozott a csaladomnak is. Tobszor is m9ndta hogy egyut fogunk majd elni meg ilyenek. De en ogy nem tudom folytatni mert mar bele szeretem es nem megy. Viszont o most azt mondta meg legyen igy egyelore nem tudja meg igerni h el valik most meg
2019. jan. 5. 12:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hat abol hogy o nem igeri most a valast nekem is az jon le hogy nem is akar el. Valni. Amugy konkretan nem is mindta mi a baj ketejuk kozott szerintem keves neki a szex. Meg lersze a felesege oregebb mint o 8 evel en pedig fiatalbb vagyok 13 al
2019. jan. 5. 13:45
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,zárd le. Nem szabad hinni ennek a pasinak. Csak kihasználja a naívságodat.
2019. jan. 5. 14:00
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem fog elvalni ezt most megmondom!
2019. jan. 5. 20:55
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Inkább írni tanulnál meg te szerencsétlen, ahelyett, hogy nős férfival kefélsz! Ilyen semmi kifogást nem fogadok el, hogy a telefon "hibája",mert olyan hibákat ejtesz, amiknek köze nincs a telefon auto javításához, diszklexiád sincs, mert majd' minden második ember erre hivatkozik, ha rossz a helyesírása, szóval lejárt trükk erre hivatkozni.
2019. jan. 8. 16:23
 15/23 anonim ***** válasza:
71%

14-es "ilyen semmi kifogást nem fogadok el"

Sirok 🤣🤣🤣

2019. jan. 8. 20:42
 16/23 anonim ***** válasza:
46%

Segítek : diszlexia :D vagy dyslexia

🤣🤣🤣

2019. jan. 8. 20:43
 17/23 anonim ***** válasza:
Lehet hogy fiatalabb vagy de annyira ostoba hogy egy szót nem tudsz helyesen leírni. Nősf@sszívás helyett inkább eriggy tanulni. Mi van veled, emberiség?
2019. jan. 29. 11:56
 18/23 anonim ***** válasza:
54%

Az egy dolog, hogy te fiatalabb vagy, a feleség meg 8 évvel idősebb nála! Attól még tud olyat, amit te nem, és nézhet ki jól!

32N

2019. jan. 29. 13:11
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki nyugodjon meg, ők még szaporodni is fognak... :D (sajnos)
2019. jan. 29. 13:11
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem fog elválni a kedvedért a feleségétől soha. Erre ne várj. Azért nem akarja hogy szakítsatok, mert eddig már sok energiát fektetett a viszonyotokba és nincs kedve elölről kezdeni valaki mással. Magyarul: kényelmes szex vagy. Az, hogy nem beszél arról mi a gond köztük a feleségével azt jelenti, hogy még a lehetőség se merült fel benne hogy elhagyja az asszonyt. Én a helyedben más munka után néznék és teljesen megszakítanám vele a kapcsolatot.

31/N

2019. jan. 29. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!