Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » El akarom felejteni, de eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akarom felejteni, de eddig még nem sikerült. Tudtok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés

3,5 éves kapcsolatnak lett vége köztünk idén augusztusban.

Mindig is úgy éreztük, hogy egy láthatatlan szál összeköt bennünket. Mindig mindenben szerencsénk volt, ha közösen el szerettünk volna érni bármit, a legapróbb dolgoktól a legnagyobbakig. Igazi lelki társak voltunk.

Azonban a kapcsolatunk az utolsó egy évben erősen megromlott. Főként azért, mert én is, ő is egyaránt vittünk haza olyan munkahelyi dolgokat, amit nem szabadott volna. Ezután ő még tartott mellettem, de megcsalt, többször is, ugyanazzal a személlyel.

Ahogy vége lett, neki rögtön lett másik barátja (a harmadik), és össze is költöztek.

Mivel bennem is véget ért már korábban a rózsaszín ködös szerelem, talpra álltam hamar, látszólag nem dőltem össze, még csak egy extra berúgásra sem volt igényem.

Miután elköltözött, nem kerestem, és nem is akartam keresni. Időközben a névnapján, szülinapján sem köszöntöttem fel, mert úgy éreztem, hogy felesleges keresnem őt.

Elkezdtem újra foglalkozni magammal, hogy a következő párom egy egészséges, célokkal és önbizalommal teli férfit kapjon. Ez sikerült is, szerintem baromi jól dolgozom magamon.

Viszont most karácsony előtt éreztem, hogy meg fog keresni, már csak azért is, mert a karácsony a kedvenc ünnepe. Ez meg is történt, utolsó pillanatban írt rám.

Az általános dolgokon kívül az érdekelte, hogy egyedül karácsonyoztam-e? Miután megmondtam, hogy igen, elköszönt.

Baromira el szeretném engedni, és dolgozom rajta. Nem akarom becsapni magam mindenféle téves gondolatokkal, mégis azt érzem, hogy ez a kötődés mindkét fél részéről megmaradt, és nem akar a szál elszakadni.

Hogyan gyorsíthatnám fel az elengedést? Hogyan szakítsam el a szálat?

Tudom, az idő. :)

2018. dec. 28. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy véglegesen minden kapcsolatot megszakítasz vele!! Törlöd mindenhonnan a számát is letiltod. Esetleg ha más telefonszámról keres azonnal törlöd el sem olvasod. A hivasat is lerakod. Semmilyen módon ne vedd fel vele a kapcsolatot. Csak így fogod teljesen törölni az életedből. Másképp nem fog menni!
2018. dec. 28. 11:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazad van!
2018. dec. 28. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!