Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Amennyiben szünetet kért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amennyiben szünetet kért tőlem a párom, az idő alatt keressem vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon meg bántottam a párom, és mivel mostanában nem ez volt az első így szünetet kért, hogy kicsit egyedül lehessen, át gondolhassa a dolgokat. Mikor elment nagyon sírt 😢 és azt mondta, holnap ha végez a munkával vissza fog jönni, de én félek, hogy ha egy napot is nélkülem van rá jön, hogy jobb neki nélkülem. Az anyukájának fog ma este aludni, csak pár ruhát vitt magával.. Nem tudom ebben az esetben fel hívjam e esetleg reggel, vagy hagyjam kicsit magára a gondolataival? Még sosem aludtam nélküle mióta együtt vagyunk.. Annyira sajnálom hogy csúnyán viselkedtem vele heteken keresztül
2018. dec. 16. 19:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Fel hívott jó éjt kívánni, ez jó jel, nem? 🙂
2018. dec. 16. 20:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha hetekig csúnyán viselkedtél vele, akkor sajnos tényleg sanszos, hogy ez már elhalt. Egy-egy alkalom után még bízik az ember, de huzamos időn keresztül nem hiszem. Változni pedig nemigen fogsz és ez hosszútávon úgysem lenne működőképes. Egyébként tényleg nagyon megbánthattad, ha nagyon sírt.

Akárhogyan is dönt, ez egy nagyon jó lecke arra, hogy akit szeretünk, azt megbecsüljük és nem teszünk meg mindent azért, hogy elmarjuk magunk mellől!

Ha visszamegy hozzád, akkor még van egy esélyed ezen korrigálni; ha pedig nem, akkor majd a következő pároddal már tudod, hogy hogyan kell bánnod ahhoz, hogy ne csak megszerezd, meg is tartsd!

38/N

2018. dec. 16. 20:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem se keresd. Valószínűleg együtt maradtok,ha ezek után változtatsz a viselkedéseden.
2018. dec. 16. 21:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma reggel már volt nekem tankolni az autóba és lejott puszit is adni, azthiszem ma már itthon alszik 😍
2018. dec. 17. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!