Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valaki akibe szerelmes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki akibe szerelmes vagyok, megszakitott velem minden kapcsolatot, hogy lépjek túl rajta?

Figyelt kérdés

Napok óta nem tudok enni,aludni.

Teljesen magam alatt vagyok.

És kb negyed óránként elkap a sírógörcs.

Így lehetetlen dolgozni járni,élni tovább a megszokott életemet.

Mit kellene tennem?

Kinek mi vált be?

A szeretőmröl van szó,tehát még kibeszélni sem tudom magamból a problémákat senkinek.

2018. dec. 12. 07:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy így történt. Sajnos vannak ilyen emberek nem is kevés, mint az exed.Én csak azt nem értem, miért mindig a szeretőt hibáztatják. Nem te csaltál, hazudtál két embernek is.Az exed egy hazug, gyáva kis pö.s. Gondolom beadta azt a dumát, hogy rossz a kapcsolata , válik stb... Te pedig próbáltál hinni neki, bízni benne. A kapcsolatban lévő férfiak nagyon kis százaléka lép ki egy új nő miatt, akkor is ha nem jó a meglévő kapcsolata. Próbálj meg nem foglalkozni vele mert nem érdemli meg, tereld el a gondolataid bár tudom nehéz. Gondolj arra, hogy elbánt veled(és mással is). Jobban jártál azzal, hogy megszabadultál tőle! Sajnos csak az idő segít azon, hogy az emlékek halványuljanak. Legyél minél többet társaságban, beszélgess emberekkel, csinálj programokat. Kitartás! És Ne!!! fogadd vissza! Soha nem fog megváltozni.
2018. dec. 12. 09:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Próbáld meg róla elvonni a figyelmed, mert ez így csak egyre mélyebbre fog szippantani. Végül is folyton azonosulsz ezekkel a gondlatokkal - amik így egyfolytában szenvedést okoznak.

Próbálj mindig megmaradni a "jelen pillanatban,, - és nem elkalandozni sehova.

Persze ez tudom nem fog menni simán, de előbb utóbb észre lehet venni - főleg mert minden gondolat oda akar vissza vezetni. Aztán jönnek a saját magad őrlő kérdések - hogy milett volna ha? stb.

Abból lehet észrevenni hogy megint tiszta sz lett minden, és kezdesz becsavarodni...

Ilyenkor kell egy jó mély levegőt venni, kinézni az ablakon - és nézni egy kicsit a felhőket. Vagy tökmin1 csak a jelenben maradni, és leállítani ezt az önpusztító gondolkodást. Esetleg gyakorolhatsz meditációt is - ha van rá időd, mert ugyan az is megterhelő, de még mindig jobb mint állandóan nyomás alatt maradni...

2018. dec. 12. 11:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Az idő fog segíteni, más nem.

Én is szerelmes lettem egy nős férfibe (én is házas vagyok), velem elhitette a viselkedésével, hogy ő is szerelmes...aztán nem tetszett neki, hogy szemmel láthatóan szerelmes vagyok és kihátrált a képembe vágva, hogy csak szexre kellenék kötöttségek nélkül. Amúgy egyáltalán nem akartam, hogy elhagyja miattam a feleségét, mert gyerekei is vannak, de hogy nem érez irántam semmit, ez nagyon fájt.

4 hónapba telt valahogy összekaparni magamat.

Mintha lezuhannál nagyon magasból a mélybe.

Ezt azzal próbáltam túlélni, hogy össze-vissza kavartam mindenféle ismeretlen pasival itt gyakorin, de csak flörtölgetés szinten. Igazából mindenáron ki akartam verni őt a fejemből és el kellett terelni a gondolataimat. Egy valaki volt, aki többet jelentett közülük menekülésnél, őt nagyon megszenvedtem, de nem bánom, hogy nem lett belőle semmi. Aztán 4 hónap után egyszercsak újra írt eltűnt lovagom, és első körben azt éreztem, hogy mi a francot akar tőlem ez a ba...rom? Persze csak szexet, mi mást? Fogalmam sincs, mi változott 4 hónap alatt, hogy ezt újra sietett tisztázni az elején, hiszen ő maga mondta, hogy akkor inkább hagyjuk. Ja igen, annyi, hogy látott az utcán és eszébe jutottam. Borzalmas amit művel velem. Mert csak játszadozik, mint macska az egérrel és valójában megint nem kellek még csak szexre se neki. De már nem tud érzelmileg felbolygatni olyan szinten. Azelőtt, ha írt, majdnem kiugrott a szívem a helyéről, ha megláttam, akkor meg úgy viselkedtem, mint egy szerelmes tizenéves, remegett a kezem, lábam. Most ha ír, csak ürességet és szomorúságot érzek és azt, ha lenne is ebből szex, már nem is lenne jó. Arra jó volt az egész, hogy mivel válást tervezünk, a jövőre nézve én már nem akarok párkapcsolatot. Gyerekem már van, szerelmes meg minek legyek, úgyse viszonzott soha ez az érzés. Éltem én együtt szerelem nélkül férfivel, olyan is volt.

2018. dec. 12. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen - igen - itt vagyok én is velem nyugodtan írogathatsz-beszélgethetsz - bármit csak nem találkozhatunk, és nem szexelhetünk. Ha nem bírod egyedül, és el akarod vonni a figyelmed - írj rám, és beszélgethetünk (34/F) 😊
2018. dec. 12. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!