Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idővel rá kezdtetek újra bele egy kapcsolatba?
2 évig voltunk együtt a volt párommal. Ebből 1 évig együtt is éltünk. Ez volt úgymondd az első ilyen igaz szerelem ami már összeköltözéssel is járt. Talán ezért is nagyon nehéz elengednem őt. Az utolsó félévben rengeteg dolog történt többek között elvesztettük a a kisbabánkat is aki beteg volt és nem jöhetett világra. De ez a kapcsolat már odáig fajult, hogy veszekedés, verekedés. És ez minden másnap előfordult. Nem részletezném hogy miért.
Kérdésem az lenne, hogy mennyi idő után tudtátok túltenni magatokat egy komoly kapcsolaton? Valamit mikor jött meg újra az életkedvetek ahoz hogy ismerkedjetek? Vagy egyáltalán hogy egy férfivel beszélgessetek?
Változó. Volt olyan szakítás, ahol 2 év telt el, volt, ahol 5. Bennem sose volt meg a vágy, hogy ismerkedjek, ahhoz túl boldog voltam egyedül (a mostani kapcsolatomat leszámítva eddig boldogabb voltam egyedül, mint a korábbi párkapcsolataimban), így sose ismerkedtem párkeresési céllal. Bennem ez a vágy mindig csak konkrét személynél jött elő, akit valamilyen módon (társaságban vagy épp randon szituációban, de mindig "tét nélkül") megismertem és ahogy megismertem, beleszerettem. Csak úgy arra, hogy legyen mellettem valaki, sosem volt igényem. Férfiakkal pedig egyébként is beszélgetek, nem az ember nemét nézem, amikor beszélgetünk, hanem a személyét.
Szerintem hagyj magadnak időt, úgyis érezni fogod, amikor túllépsz a mostani kapcsolatodon, nem kell siettetni vagy erőltetni, annak sosincs jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!