Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1hónap után keressem én?
Figyelt kérdés
Lényeg,10 hónapig voltam egy sráccal,messze lakunk egymástól ritkán találkoztunk,de minden nap beszéltünk tudtuk ki mit csinál,elengedték a munkahelyeről utana megváltozott ,mikor rákéreztem hogy meg bánta e a kapcsolatot azt mondta soha nem fogja ,csak nem tudja mit akar ,hiába minden megvan bennem ami kell nem hiszi h most tudna szerelmes lenni ,pedig én vagyok akire vágyna nem is érti magát ,aztán írtam neki h de így olyan mintha kihasznált volna ,meg talán majd egyszer eszébe jutok még úgy mint ez előtt ,elolvasta azóta nem írt nem keresett ,talán ezt búcsú szövegnel vette vagy nem tudom ,de nekem nagyon hiányzik így 1 honap után is fiúk ti mit tennétek ha a ezek után a lány keresne titeket ,vagy hogyan tovább nem tudom,nem igazán merész tipus az elején is en kezdeményeztem hiába tetszettem neki2018. dec. 3. 11:19
11/12 anonim válasza:
Veszítenivalód nincsen. A legrosszabb ami történhet ,hogy minden marad így, a legjobb pedig ,hogy újra összejöttök és minden rendben lesz.
Ne kövess el olyan hibát mint én mert örökké bánni fogod. Ne szalassz el egy lehetőséget. Ha nem akarja akkor utálhatod, de ha nem próbálod ,meg magadat fogod. :( Magaddal pedig örökké együtt kell lenned.
12/12 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam
Jövőhónapban már a felesége leszek:)
2021. máj. 21. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!