Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a kettős helyzetről?
Másfél hónapja szakítottunk a barátommal, kifelé kacsingatott, mert voltak konfliktusaink. Ő is az a fajta, aki nem akar p.na nélkül maradni, ezért ha végez egyikkel, jöhet a másik. Én tudom, hogy egy kapcsolatot meg kell gyászolni, el kell engedni a másikat és utána jöhet a következő. Én jelenleg is egyedül vagyok, ő még abban a hónapban becserkészte a nőt, akivel alakult már valami. Még az is lehet, hogy megcsalt, de tagadja.
Együtt voltak, de engem folyton keresett, azóta is gondol rám minden nap, és szenved, mert nem igazán jó a nővel az ágyban. őt időközben megszerette, és irántam is érez még. Nagyon sokat beszélgettünk telefonon. Hol a sérelmek, hol a vágyak, hol a tisztázás jött elő, hogy mi miért volt. Sokat szelídült a "kapcsolatunk", ami hozzásegíthet a leváláshoz.Ám nem hagyott nyugtot azzal, hogy legyen búcsuszex, mert csak úgy tud elfelejteni. Ez borzasztó sértő valahol, és a barátnőjével sem korrekt. Nem akartam belemenni. Tudta, hogy érzek még mindig iránta és nekem is vannak vágyaim. Kihasználta. Találkoztunk, megkapta amit akart. Ez innentől az ő karmája.Én mondjuk nem gondolnám, hogy az segít felejteni, nem értem a férfiakat. Nekem most annyival jobb- nem is gondoltam volna-, hogy kiábrándító amit képes tenni egy férfi. Állítólag megszerette azt a másik nőt, de nem bírja féken tartani magát. Az egész párkereséstől elveszik a kedvet az ilyen férfiak. Csoda-e ha ezután a nők is csak arra mennek majd, hogy csupán a szükségleteiket elégítsék ki?? Ki mit gondol erről?
"Kihasználta. Találkoztunk, megkapta amit akart. Ez innentől az ő karmája"
Meg a tiéd. Szégyelld magad!
Ez az ő karmája? Mert szerinted a karma szerint oké, hogy olyan pasi farkán lovagolsz, akinek van már helyetted más párja?
Szerintebb jobb lenne, ha kibékülnétek amugy, mert az ilyen nyomorult emberek abszolút megérdemlik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!