Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már így exeddel? Mi ennek az oka?
#2 Mármint másik exet, akivel beszélhet? :D
Kérdező, egész egyszerűen folytatódik az, amit a kapcsolatotok alatt is csináltatok: Egymás idegeire mentek.
Nem kötelező ám az exeddel jó viszonyban lenned, én sem beszélek egyik exemmel sem. Nem azért, mert haragudnék rájuk, hanem mert ez egy lezárt fejezet az életemben, felesleges újra meg újra felnyitni.
1. Exekkel nem maradunk barátok. Akkor se ha jó vége lett, akkor se ha rossz. Szerintem olyan meg amúgy sincs hogy valaminek jó vége legyen, mert ha valaki tényleg szerette a másikat, akkor hiába közös megegyezéssel lesz vége egy kapcsolatnak, a másiknak ugyan úgy fájni fog.
2. Főleg ha ténylegesen rosszul ér véget egy kapcsolat, és abban a kapcsolatban az egyik fél folyamatosan megsértette a másikat, kisebb nagyobb dolgokkal, az benne fog maradni az emberben.
Lehet, hogy nem arra gondol az ember, mert már nincs a másikkal, de ha találkoznak, akkor sokszor jön elő ugyan az a sérelem, mint amit akkor érzet, mikor vele volt. Pontosítok: ellenszenves számára a másik fél.
Engem 3 és fél év után keresett fel az ex barátnőm. Barátkozni akart. De annyira fáj a mai napig, hogy cserben hagyott, hogy mások jobbak voltak neki, hogy én nem akartam barátkozni vele és letiltottam.
Persze nem mondom hogy a viselkedésem normális, de az, hogy nem tartjuk a kapcsolatot exekkel, szerintem az kéne hogy legyen a normális döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!