Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek ezzen túl? Ha valaki volt már ilyen helyzetben segítene? Vagy valmi jó tanács ez ügyben
Figyelt kérdés
20 éve nő vagyok . Volt egy 5 éves párkapcsolatom nem volt tervezett baba. De terhes lettem az exem az elejétől kezdve nem akarta én sem így terveztem az életem de ha már a jó isten megadta én azt vegyem el egy olyan gyermektől az életett aki semiről nem tehet ? Eljutottam az odáig h majdnem elvétettem a gyermekem az apuka miatt aki erőszakoskodott .. h mar peddig ő nem akarja oda is adja rá a pènzt és útána hadjam bèkét mint ha eről csak én tehetem volna vagy valami.. de mig ki nem derült hogy babát várok volt olyan betegség az apukánál meg van hogy pánikbeteg az útcára nem mert ki menni.. de ez m1 is szóval nem tudtam meg tenni 4 honapos terhes voltam mmirre az apuka úgy döntött hogy velünk akkar lenni boldog voltam azt hittem most már minden rendben lesz.. de ahogy együtt laktunk soha nem volt itthol soha nem kérdezett tőlem semmit és 1xsem jött el velem a vizsgálatokra nem volt itthol este járt haza amiből sokat veszekedtünk nem dolgozott dolgozás helyett eljárt zenélni hogy is mondjam ilyen zenész embernek valja magát és ebből meg lehet élni emiből persze sok vitta volt .. 37 hetes terhess voltam mikor itt hagyott szint úgy h a zenéből magamra hagyogatott én arra kertem többet legyen velem mert bármikor szülhetek hanyagolja a zenélést .. ez nem tetszet neki és haza költözött 3 hétig se egy telefon semmi josló fájásom volt mikor a maradék ruhájáért eljött de még akkor sem nézett rám se nem kerdezte vona hogy vagyok!! Az este elfolyt a nyákdugóm felhivtam hogy megyek szülni legyen velem .. egy olyan válaszal méltatott hogy az isten legyen velem és kinyomta rám a telefont 15 órát vájudtam amiből császármetszés lett a vége vártam mint egy bolond h bejöjön hozzám de semmi ki derültek olyan dolgok hogy mig szültem nővel volt ..én ezzek útán is vele akartam lenni hogy boldog család legyünk 3 honapos most a kisfiam 1x sem latta vagy érdeklődött volna iránta ..én depis lettem hogy igy egydül lettem hagyva gyermekemel apa nelkül mainapig fáj sírok peddig meg mondta hogy rég nem szerelmes bellém 14 éves kiscsajjal jött össze ami szint nagyon fájés nehéz ezt feldolgozni mert a fiam le tagadja nem érdekli alehető leg ocsmányabb mondon megalázott nem 1x és még mindig bír fájni hogy mással van peddig ha nem magamert a fiamert meg kelett volna már rég utálnom.. hogyan léphek túl ??? Probálok mindennap nem rá gondolni de nem sikerül.. nagy szerelmem volt és elégnehez elengedni tudom peddig hülyeség a részemről egy ilyen ember útán sírni de bármilyen jó tanácsot elfogadnék aki volt már hasonló helyzetben2018. nov. 18. 03:18
11/13 anonim válasza:
ne aggodj semmi sincs veszve.
1es szabaly:nyugodj le, varjal, dolgozzal,vagy tanuljal, es meglatod minden megoldodik , ne aggodj.
udv
12/13 anonim válasza:
Őszintén nem értem, hogy mi a bajod. Az első perctől korrekt volt, hiszen megmondta, hogy ő nem akarja ezt a gyereket. Ennek ellenére te megtartottad, és végig abban bíztál, hogy majd ez ismét hozzád köti a férfit. Nem így történt. A végletekig megaláztad magad... Mit fog így tanulni tőled ez a gyerek?! Hagyd azt a férfit békén, és törődj a gyermeked jövőjével és boldogságával! Inkább nőjön fel apa nélkül, mint egy ilyen "apa" mellett.
13/13 A kérdező kommentje:
En meg oszinten meg mondom amit le irtam te telleg azt vetted ki ebbol h azert tartottam meg a gyeremekemet h meg fogja vele a palit ? Le irtam mem ezert hanem nem voltam kepes megolni az elso szulott gyermekem nem erdekelt h velem marad vagy nem !! Ő dontott ugy hogy megis meg probalja vagy nem is tudom mit akkart de ahogy le irtam 5 honap alatt mig terhess voltam semmivel es nekivel nem fogalkozott azt fogja tolem tanuni a gyermek hogy felnevelem szeretettben es csak is a jóra fogom nevelni hidd el itt bárki jarhat le engem ugy latszik nem jol ertelmeztetek a le irtakat a masik az abortusz emberkek meg ahogy meg alaztak comment szekcijoban a gyermekem aht a jo isten megbuntetti h ilyen szanalmas mocskos emberek azt meg engem jartok le nezezek kicsit magatokba ! Hidd el beken hagytam a draga lattos apukat en olyan kerdesel fordultam hogyan lehet gyorsabban tultenni magam az egeszen vagy aki volt kar ugy mint én olyan anyuka hogyan dolgozta fel lelkileg az egeszet hogyan elte meg en erre voltam kivancsi
2018. nov. 19. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!