Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megismertem egy srácot és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy srácot és most zaklat. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Egy hónapja ismertem meg ezt a srácot. Én 31eves vagyok, ő 26. Azt gondoltam, hogy ebből lehet akár komoly dolog is, de pár hét után rajottem, hogy ő mégsem annyira érett, mint amilyennek szeretne tűnni. Végül én mondtam, hogy hagyjuk ezt a dolgot. Ő viszont nem képes túllépni. Hívogat, leveleket pakol a postaládámba, a szüleimhez járkál oda, hogy engem keres, holott nagyon jól tudja, hogy nem velük élek. A nagyszüleimnel is járt már és úgy veszem észre, hogy az a célja, hogy lejarasson. Elmond mindenféle r.bancnak, amiért őt elhagytam és tényleg mindenkinek a környezetemben ezt beszéli. Hol rejtett számról hív, hol teljesen más számról, mint az övé, de egyiket sem veszem fel. Viberen is írogat, hogy mekkora ku.va vagyok, hogy őt atvertem. Telefonszamot miatta nem szeretnék váltani, de ez a helyzet azért már nagyon kiakaszto. Mit lehet tenni, ha nem hagyja abba ezeket a dolgokat?

Légyszíves ne itelkezzen senki! Tudom, hogy hibát követtem el, de ha tudom, hogy ilyen ez a srác, eszem ágában sem lett volna mégismerkedni vele.

2018. nov. 15. 07:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%
Keress az ismeretségi körödben egy kétajtos szekrényt akit meg tudsz kérni segitségre.Összejöttök hármasban és szépen megmondod neki, hogy hagyjon békén téged és a rokonaidat, ismeröseidet is. (A rendörség nem fog veled foglalkozni, csak akkor ha "vér folyik".)
2018. nov. 15. 12:27
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

Bocsánat, de egy hónapja ismerted meg, már ki is dobtad de már ismeri ill. tudja hol laknak a szüleid és nagyszüleid is? Te mutattad be nekik vagy kikutakodta? Mert ha Te akkor nagyon elhamarkodtad.

Ami a megoldást illeti. Nem hiszem, hogy egy 26 éves gyerkőcöt nem lehet leállítani. Szép szóval nem megy ezt már próbáltad akkor szólj valaki rokonnak, ismerősnek, barátnő bátyjának stb. és találkozzatok a sráccal. Aztán kicsit nyomatékosabban fel kell neki vázolni a helyzet milyenségét. Nem kell verekedni csak határozottnak lenni. És persze utalni arra, hogy ha nem szívódik fel akkor ez a beszélgetés nem verbális keretek közt fog folytatódni. Persze olyannal kell odamenni aki odateszi magát ha a helyzet úgy kívánja. Mert ha nem értene a szóból a kis agresszív p.ö.cs nehogy ketten fogtok előtte szaladni.

Probléma megoldva.

2018. nov. 15. 13:58
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem mutattam be otthon és nem is tudta igazából hol laknak a szüleim, nagyszüleim, de kideritette. Én is csak lestem, mikor szüleim meséltek, hogy ott járt náluk.
2018. nov. 15. 15:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Lehet neked is fel kéne keresni az ismerőseit, családját, és megmutatni nekik, hogy viselkedik...
2018. nov. 15. 15:41
 15/18 A kérdező kommentje:
Minősíthetetlen hangnemben és stílusban írogat néha még mindig. Elmond mindenféle repedtsarkúnak. Szerintetek lehet mondjuk becsületsértésért feljelentést tenni?
2018. nov. 17. 16:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Lehet, már az is elég, hogy csak megemlíted a feljelentést zaklatásért.
2018. nov. 17. 16:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Most épp tiltott facen mert nem reagáltam az üzenetére.
2018. nov. 17. 16:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Ma reggel ismét fenyegetett és olyan stílusban beszél velem /rólam, hogy az kritikán aluli. Mondtam neki, hogy ennek a vége feljelentés lesz, azt mondta, ő nem fél, legalább kiderul az összes hazugság, amiket én állítok...
2018. nov. 18. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!