Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha két ember szakít, majd újra összejönnek?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról, ha két ember szakít, külön utakon járnak pár hétig, hónapig, majd újra összejönnek? Mindezt úgy, hogy egyik fél sem kerül testi kapcsolatba senki mással a különlét alatt. Akik egyszer szétmentek, azok közt később működhet a dolog? Mit gondoltok erről?

2018. nov. 13. 07:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nálunk nem működött.

A volt barátom akart szakítani, elég csúnyán, aztán 2 héttel később meggondolta magát, én meg belementem hogy próbáljuk újra; de 1,5 héttel később újra szakítottunk.

Az volt a baj, hogy egyrészt én már nem nagyon tudtam megbízni benne; másrészt ő semmi erőfeszítést nem volt hajlandó tenni, meg kiderült hogy egyáltalán nem is olyan amilyennek én ismertem, pedig 2 évig együtt voltunk.

Viszont ismerek olyan párt is ahol meg működött, szóval ezt nem lehet általánosítani. Nagyon nem mindegy hogy miért és hogyan szakítottak. Lehet olyan is, hogy még jobb lesz utána a kapcsolat, de azért mind a két félnek sokat kell tenni.

2018. nov. 16. 18:09
 22/22 anonim ***** válasza:

Azt gondolom hogy amíg màsok ezt teszik, az az ő dolguk. Pozitív példàval én még életem lassan 33 éve alatt nem talàlkoztam sem a sajàt életemben, sem az ismerőseim közt, csak ideig- óràig vergődéssel majd végleges szakítàssal.

Az én életemben ilyen nem fordulhat elő többet. Egyszer történt fiatalabb koromban, alig volt tapasztalatom még. hatalmas hiba volt belemenni és minden ugyanolyan maradt, aztàn meg mér rosszabb lett és egy durva befejezéssel zàrult.

Egy kapcsolatot meg lehet és egy pontig kell is javítani. DE, ha màr a szakítàs ki lett mondva, ott megtörik valami...az màr SOHA nem lesz olyan mint egy tiszta kapcsolat ami halad előre.

Egy törött tànyért össze lehet ragasztani, de a nyomok ott maradnak rajta, soha nem tűnnek el. Szàmomra az màr nem kapcsolat ami egyszer véget ért. Ennyi.

2018. nov. 28. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!