Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha két ember szakít, majd újra összejönnek?
"Ami elromlott nem megjavítani kell, hanem venni másikat?"
Sajnos ez nem egy mosógép....
Sok esetben nincs értelme.
Jól is elsülhet.Néha pont a külön töltött idő kell,hogy a felek rájöjjenek mennyit is jelentenek egymásnak.
Abbakellene hagyni ezt a csacskaságot hogy "Csak a káposzta jó felmelegìtve" mert ostobaság úgy ahogy van.És nem,a kapcsolatok nem olyanok mint a tárgyak épp ezért kell inkább megjavìtani őket mint eldobni és újjat szerezni.Csak az átlag felszínes emberek ehezz gyávák és lusták.Szóval ha két ember szereti egymást akkor véleményem szerint teljesen rendben van hogy megmentik a kapcsolatot :)
"Szóval ha két ember szereti egymást akkor véleményem szerint teljesen rendben van hogy megmentik a kapcsolatot :)"
Ha két ember szereti egymást, akkor el sem jutnak odáig, hogy szakítsanak. A dolog itt kezdődik...
#15 Igen,mert a világ csak fekete és fehér mint tudjuk
Gyáva,lusta és nemtőrődöm hozzállás.
Saját tapasztalat hogy ha a szerelem nem múlt el akkor érdemes újra próbálni,néhány éve csúnyán szétmentünk;akkor kb úgy tűnt hogy menthetetlen a dolog.3 hónapot bìrtunk egymás nélkül,most nyáron esküdtünk.Erre mondja valaki hogy csak az a bizonyos káposzta... :))
Ellenben sokszor láttam hogy szakìtás után egyik fél vagy egyik sem akart békülni mert az ego és a büszkeség fontosabb utánna meg ment a kesergés évekig hogy "jajj elvesztettem életem szerelmét"
"#15 Igen,mert a világ csak fekete és fehér mint tudjuk
Gyáva,lusta és nemtőrődöm hozzállás."
Az a gyáva és lusta hozzáállás, amikor van egy probléma, és inkább szakítanak, minthogy megpróbálnák megoldani. Ha két fél eljut oda, hogy szakítson, akkor valószínű, azért jutottak arra a döntésre, mert már mindent megpróbáltak, de nem megy együtt. Ha pedig nem megy együtt, akkor később sem fog. Nem minden fekete-fehér, de ebbe kár belemagyarázni olyan dolgokat, ami nincs is valójában. Lehet, hogy szar beismerni, de ha szeretek valakit, akkor nem hagyom el. A többi meg csak mellébeszélés és kifogás.
Én és a párom szakítottunk,nem telt el sok idő,kb 2 hét,majd felkeresett,és rájött,hogy nem úgy kellett volna hozzámállnia,ahogyan.
Azóta mindent megtudunk beszélni,teljesen máshogy áll néhány dologhoz.
Nekem megérte,előre viszont senki sem tudhatja,hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!