Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnám végre elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám végre elfelejteni?

Figyelt kérdés
Két évig éltem Vele párkapcsolatban. Nem Ő volt az első férfi az életemben, de nála éreztem azt elsőként, hogy talán ezt az érzést nevezik szerelemnek. A kapcsolatunk végén rengeteg szenvedést okozott, folyamatos viták, megcsalt, hazudozol, megalázott. Rengeteg esélyt kapott, amiket el is baltázott, rengetegszer próbáltuk / talán csak próbáltam / megjavítani a dolgot. Mivel nem vagyok mazochista és tudtam, hogyha Vele maradok csak tönkre teszem magam,és nem akartam tovább szenvedni lezártam a dolgot. Nem vagyok h*lye, tisztàban vagyok vele, hogy mi a jó és a nem jó nekem. Megpróbáltam magam elől és előle is minden lehetőséget elzàrni, hogy komunikálni tudjunk, mert Ő folytatni akarta, azt mondta szeret, de mégis minden adandó alkalommal átvert. Teljes mértékig kizártam az életemből. Ennek egy éve. Tudom, hogy milyen. Tudom, hogy nem fog megváltozni. Nem vagyok naiv. Mégis folyamatosan hiányzik. A fejemben jár, attól függetlenül, hogy mennyi szenvedést okozott. Elfoglaltam magam, vannak új barátaim és hobbijaim. Dolgozom. Ismerkedem. Vagyis próbálok. Akivel utoljára ismerkedtem feltette a kérdést egy hónap után, hogy " mégis kit akarsz ennyire elfelejteni? " Pedig sosem meséltem erről. Nem érdekelnek más férfiak, nem mozgatnak meg, nem alakul ki semmi. Erotikusan sem. Mit tehetnék, hogy végre ne ez határozza meg az életem? Már nagyon bosszantó, hogy még így is szenvedek....

2018. nov. 3. 06:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Túl sokat adtál,és nem kaptál semmit.

Add meg magadnak azt a boldogságot ami neki adnál.

2018. nov. 3. 12:06
 12/14 anonim ***** válasza:

És tényleg, mindenhol le van tiltva, ki van törölve, el van lehetetlenítve, elégetted a fotóit, mindent, ami őrá emlékeztethet?

A figyelemelterelés az jól megy, látom. Folytasd, érezd jól magad! 🙂

Gyász szakaszainak nézz utána. Persze lehet, hogy már dühítő volt a jelenléte számodra, de attól még az érzelmi kötelék lehetett erős. Ha ez megszakad, akkor csak a gyász szakíthatja meg a kötődést.

Ha minden papírforma szerint megy még így is, akkor nincs más gyógyír, mint az idő 🙂

2018. nov. 4. 00:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Még egy, max. másfél év, és elfelejted, csak ne kezd vele újból.
2018. nov. 4. 16:38
 14/14 envagyokaz006 válasza:
Egész jól megvagyok. Kapcsolatba azóta nem tudtam bele vágni, de egyre kevesebbet jut eszembe. Még mindig hiányzik. :-)
2019. ápr. 2. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!