Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon bánt, lehet esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Varga Lilian kérdése:

Nagyon bánt, lehet esélyem?

Figyelt kérdés

Májusban szakítottam a volt barátommal mert egy másik srác nagyon csapta nekem a szelet ami az én életemben nem volt jellemző és elhittem hogy lehet jobb. De nem volt jó és össze se jöttünk. Viszont a volt barátommal nagyon csúnyán váltunk szét. Undorítónak nevezett miután őszintén bevallottam mi miatt hagyom el. Azóta viszont százszor megbantam amit tettem és lehet hogy igaza van abban amit mondott rám, de nekem hiányzik nagyon. Az ahogy velem bánt ahogy beszélt hozzam amilyen vele volt minden. Elszurtam akkor és most lehet már késő. Levagyok tiltva mindenhonnan az oldaláról szóval nem tudom mi van vele. Ha írnék neki levelet amiben bocsánatot kérek azzal előrébb lennék?

22/L

2018. okt. 21. 21:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy ideig egyedul kene lenned. Nem szep dolog ez a ha nincs lo jo a szamar is gondolkodas, amit csinalsz. A semminel meg az exed is jobb lenne, igaz? De ez nem szerelem. Kicsit maradj egyedul es gondold vegig alaposan a vagyaidat, mert te most csak indulatbol akarsz cselekedni mentsuk a menthetot alapon. Ne zaklasd fel az exedet azzal, h elkezdesz neki konyorogni. Tulsagosan a pillanatnyi benyomasaid hatarozzak meg a donteseidet, nem pedig a valodi erzesek. Szerintem a javadra valna, ha egy ideig most inkabb egyedul lennel.
2018. okt. 21. 22:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem írhatsz neki, de max kiengesztelődik, mert vissza már talán nagy eséllyel nem fog fogadni. Szóval könnyíthetsz ezzel a lelkeden, hogy írsz neki. Ennyit érsz el még talán, és számíthat ez; lehet ennyi is az értelme; de talán nem lehet már visszacsinálni. Neked talán már nem ő volt/lett az igazi, mert már elhagytad valaki másért; őneki se te voltál talán az igazi, nem szeretett talán annyira igazán, ha undorítónak nevezett; szóval szerintem ebből meg lépjetek tovább; ezt már szerintem talán nem lehet visszacsinálni.
2018. okt. 22. 00:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges irnid neki, inkább engedd el ezt a dolgot.

Azota majd fél év eltelt, valószínű már rég túljutott rajtad.

A másik meg az, hogy csak azért akarnád rendbe hozni, mert a másik sráccal nem jöttek be a számításaid, és egyedül maradtál. Ennek igy nincs értelme. Nem voltál szerelmes belé, ha ilyen könnyen eldobtad egy másik lehetőség miatt. Ha az lettél volna, lazán leépíted az udvarlódat akkor. Most csak azért hiányzik, mert nem akarsz egyedül lenni, a csere nem jött össze, és az lenne a kezenfekvő, ha azt rendbe hozonád újra. De nem így van. Az sem volt olyan jó, ha úgy érezted megérné elhagyni. Csak a magányod miatt lovallod ebbe magad, mintha nem lenne más pasi a földön.

Engedd el, és jönni fog majd a szerelem.

2018. okt. 22. 08:15
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
Adjon neked esélyt a tudodmi... normális fiú biztos nem adna. De most tényleg egy "bocsi" -val elintézed ? Hmmm megcsaltalak bocsi ezt mondaná a barátod mit szólnál? Jajjj bocsanatot kert de aranyos semmi baj gyere adj egy puszit meg van bocsizva. Omg ezek az emberek te elhagytad es ha a masik fiu osszejon veled akkor ra sem gondolsz a regire de 2 szék közé ültél ez van. Én biztos elküldenélek a gbe :) "bocsi"
2018. okt. 22. 19:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Én voltam a volt párod helyében. Senkinek nem kívánom azt a megaláztatást. Halvány fogalmad nincs arról, hogy milyen fájdalmat okoztál neki. Hónapokig nem tértem magamhoz én sem, de leginkább egy év kellett hozzá; hogy nagyjából túl legyek rajta; viszont a mai napig eszembe jut az, amit tett. És dettó, letiltottam mindenhonnan; ahogyan ő tette veled. Ugyanakkor egy őszinte bocsánatkérés sosem árt (legalább könnyítesz a lelkeden); de ne számíts olyanra, hogy visszamegy hozzád.
2018. okt. 22. 19:35
 16/16 anonim válasza:

Ugyanebben a helyzetben vagyok mint te,kérdező, csak én hanyagolni kezdtem a barátom egy másik fiúért (én se jöttem össze vele) és ezáltal kiszeretett belőlem.

Ne hibáztasd már magad, nem voltatok az igaziak egymás számára, ennyi.

2018. okt. 24. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!