Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz ha a legjobb barátnőtök az exetekkel lelkizne? Megmondanátok neki, ah ez bánt titeket?
Most komolyan elvárnád, hogy csak azért szakítsanak meg egy régi barátságot, mert veled szakított a pasid?
Azt meg nem is értem, hogy minek foglalkozol vele, hogy kivel van jóban. Az EXED. Semmi közöd hozzá.
ha bánt, akkor mindenképp megmondanám. legfeljebb amit kérni tudsz tőle, hogy ne mondja el neked amikről beszélgetnek. nyilván egy barátságot nem fog a te kérésedre eldobni, de azért korlátozni tudja a dolgot, ha te jobb barátja vagy, mint az exed.
amúgy nekem is gyanús lenne, hogy ha ennyire jól ellelkizgetnek, akkor nincs-e ott többről szó. engem amúgy zavarna. volt is hasonlóban részem- még szerelmes voltam az exembe, a barátnőm viszont továbbra is jóban maradt vele, majd egyszer csak azt vettem észre, hogy titkolózik előttem, furán viselkedett, és végül megtudtam, hogy amúgy kavarnak azok ketten. De ott egymáshoz közel kerülésük már a mi szakításunk után kezdődött, és kifejezetten undorító hátbaszúrásnak éreztem, hogy a barátnőm ezt meg tudta tenni úgy, hogy tisztában volt vele: én még mindig minden éjjel álomba sírtam magam a srác miatt. De ez kicsit más is meg nem is. Úgy gondolom azért, hogy a barátunk iránti jó érzésből is érdemes a másik exeit kerülni, ne lássa a szükségesnél több időn keresztül, könnyebb úgy túllendülnie rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!