Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hinnétek neki? Vagy csak kamuzik, hogy megkaphasson?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel nemrég óta összejárunk csak szexelni. Ő minden nap keres, bókol stb. De az elején közölte, hogy nem akar kapcsolatot, ahogy én sem, csak jól érezzük magunkat és ennyi. Tegnapelőtt megkérdezte, hogy én mit akarok tőle. Nem értettem, miért kérdezi, visszakérdeztem, hogy miért, ő mit akar. Azt mondta, neki jó így, és nagyon kedvel. Tegnap pedig írt, hogy de jó lenne szexelni stb, írtam, hogy dolgozom. Erre írta, hogy nincs -e vmi ismerősöm, barátnőm, akivel szexelhetne. Na ezen nagyon kiakadtam, elküldtem a fenébe. Mondtam neki, h nyilván nem vagyunk kapcsolatban, azzal szexel, akivel akar, de nehogymár én keressek neki nőt... Ezután sűrű bocsánatkérés jött, meg hogy ő csak azt szerette volna, ha én találok neki valakit. Mondtam neki, h ok, semmi baj, de ezek után hagyjon engem. Ezután azzal jött, hogy sggfej volt, tudja, és igazából azért írta a csajos dolgot, hogy lássa, féltékeny leszek -e. Merthogy ő többet akarna, meggondolta magát. Én nem hittem neki, mondtam, hogy most ne jöjjön ilyenekkel, úgysem du_ghat meg. Ma írta megint, hogy sajnálja és őszintén írta, hogy többet akar, és tudja, hogy nem du_ghat meg, nem azért írja. Ti hinnétek neki? Köszönöm, ha elolvastátok!2018. okt. 19. 15:22
11/17 anonim válasza:
Úgy létszik, tényleg mindig van lejjebb... EZ irtó szánalmas és sértő rád nézve, már ne haragudj. A pasi egy irdatlan tahó veled, te meg itt gondolkozol rajta, hogy "vajon kamuzik-e, hogy megkaphasson"...
Én elsüllyednék szégyenemben, ha miután írok valakivel, ilyennel állna elő, egy db rongyként érezném magam. ÉS nem azon filóznék, hogy valóban azért alázott meg az előbb ezzel, mert manipulálós, önbizalomhiányos féreg.. De egészségedre hozzá, ha neked ilyen faszi kell. ;)
12/17 anonim válasza:
*Én elsüllyednék szégyenemben, ha miután qrok valakivel, ilyennel állna elő...
13/17 anonim válasza:
Szerintem annyira nem vészes a helyzet mint amennyire itt kiakadtak az emberek. Egy kis játszmázás volt, nem szép dolog, de az ember egyszerűen hülye ha szerelmes.
14/17 anonim válasza:
Itt a hétvége, meg akar békíteni, hogy legyen kit megfektetni.
15/17 anonim válasza:
Szerintem jó páros lennétek, boldog meghitt őszinte kapcsolat mint a filmekben.
17/17 anonim válasza:
Hallgass a szívedre és ne törődj senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!