Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuki, vicces vagy hülyének hinnétek a párotokat ffiak? 23/N
Komoly partner aki tud viselkedni bárhol.
De otthon mit szólnátok ha felbosszantaná valami és azt mondaná "verekedjetek" csak finoman és ő közben (a nő) "szétrobbbanok" cimű fejezet hangot adna ki. Mint egy mérges kutya.
Nem merem ezt felfhozni a páromnál nehogy betegnek higgyen se ez izgatna ls megnyugodnék tőle.
Én bírnám, szeretek lányokkal verekedni és hagyni magam majd aztán mégsem. :D
Csak egy kicsit harapós vagyok. Nehéz ellenállni egy szép, selymes popsinak.
az összes csajom csinált ilyesmit,főleg hogy tudták én is járok már régóta edzeni.
és akkor jöttek ilyennek,hogy ezt védd ki!meg ezt!-és ütögetni akartak.
ilyenkor annyi volt,hogy jöttek nagy bátran és előadtam egy kis játékos érintőleges zónázást,ami egy kezdőt úgy össze tud zavarni,hogy azt se tudja most hova kapjon a lábához,vagy védje a fejét,vagy a hasát.
fél perc alatt el lehet bizonytalanítani vele egy bátortalan embert.
általában úgy fejeztem be mindig miután láttam hogy ott állnak ledermedve,megsértődve,hogy ez a paraszt nem hagyta nyerni őket,hogy-jaj na.gyere ide!-odajött, akkor egy belső gánccsal még letettem a földre és ezzel el is indult a "földharc".
Sejtem mire gondolsz a kérdésed alatt. Alapvetően ez is egy módszer arra, hogy az ember kivágja a feszültséget a kukába, remekül működik, működhet... Persze, megvannak a sajátos keretei, nagyjából olyan hasonlattal tudnék élni, mintha egy esernyő volna. Van az úgy, hogy csak több a baj vele, mint amennyit megold.
Szubjektív(ebb) szemléletben? Jó esély van rá, hogy tetszene, pozitívan értékelném. Mondjuk, manapság az emberi kapcsolataim sekélyek, párkapcsolatnak már csak a fogalmára emlékszem hosszú ideje, így, Kedves Kérdező, az általad felvázolt veszély nem fenyeget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!