Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról, hogy szakítás után időt kell hagyni?
mindenkinek más az álláspontja és a véleménye.
Nekem személy szerint az, hogy ha valakik valóban szerették egymást, fontosak voltak a másiknak azok közt nem telik el 1 hónap, hogy ne beszéljenek....
Mivel eltelt egy hónap, én szép lassan , finoman felvenném Vele a kapcsolatot.De az is lehet, hogy Neki több idő kell.Viszont mindenképpen kell, hogy érezze, TE számítasz rá!
Tudsz róla valamit? Hogyan telt az elmúlt egy hónapja? Csajozás? Bulizás? Munka?
Viszont az is lehet, hogy egyszerűen mindkettőtöket meg akart nyugtatni, ezzel, hogy még: "bármi lehet"
Fogod érezni,hogy örül-e Neked, esetleg teher a jelentkezésed!
Ha most passzv lesz, akkor hagynám.Ha fontos vagy neki jelentkezni fog, ha nem...Én is küzdő típus vagyok, de az a tapasztalatom, ha megérzi egy pasi, hogy tepersz érte, akkor már nem vagy neki olyan izgalmas.ez az ősi vadászösztön!!
Persze később már , amikor komoly a kapcsolat fontos, hogy érezze: Szereted, és érdeklődsz iránta!
Kapcsolatokban a következők hiányoznak a pasiknak:
-gyors szex helyett HOSSZÚ SZEX
-Figyelem, hogy érezze, fontos Neked!
-Némi magasztalás, dicséret(ez nagyon)
-Én idő Ne telepedj rá, hadd mászkáljon haverokkal is!
- Közös program KÖZÖS CÉL !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!