Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pedrok kérdése:
Miért van annyi szakítátás 2018-ban?
Figyelt kérdés
Van valami asztrológiai magyarázat, hogy idén eddig miért volt annyi párkapcsolatnak vége?2018. okt. 3. 18:28
1/12 anonim válasza:
ööö szakítás?
én egyről sem tudok.
írj egy példát!
2/12 anonim válasza:
Asztrológia nincs. Viszont régebben szex is csak házasság után volt,ezáltal gyerek is . Ma már a többségnek :gyerek utána költöznek össze aztán talán házasodnak... kar hogy eltűntek az értékrendek és 20 év után is elválnak az emberek 3 gyerekkel. Szerintem ez csak egyre rosszabb lesz. Nem azt mondom,nekem is párom van nem élünk együtt nyilván élünk szexuális eletet házasság nélkül is. Csak szerintem szép volt ez a hagyomány,ma már nincs olyan jelentosege (tisztelet a kivetelnek) és hamar kilépnek a kapcsolatból/házasságból az emberek
3/12 anonim válasza:
Mert az erdek kapcsolatok hamar csodbe mennek. Mindenki raun a masikra, es az anyagi problemak...
4/12 anonim válasza:
Ez meg milyen ertelmetlen kerdes?
Tenykent kezelsz olyant a kerdesben, ami csak a te benyomasod.
5/12 anonim válasza:
Hogy milyen magyarázat??? xD Sikítok a röhögéstől. xD
6/12 anonim válasza:
Szerintem semmivel sincs több szakítás 2018-ban, mint 2017-ben vagy 2016-ban vagy bármikor az elmúlt 20 évben.
Az asztrológia tömény bullshit, nem magyaráz semmit, így nyilván ezt sem.
25/N
7/12 anonim válasza:
Ha sok a szakítás, akkor sok a kapcsolat is. Ha sok a szakítás akkor sok az új kapcsolat is.
Szval végül is az nem is olyan rossz. XD
8/12 anonim válasza:
Te most jöttél a földre?
Hol éltél eddig?
9/12 anonim válasza:
1, Az, hogy X. híresség szakított Y. hírességgel/nem hírességgel, még nem jelenti azt, hogy 2018 a szakítás éve;
2, Ez nem új trend, évek óta rosszak, nem tartósak a kapcsolatok.
10/12 anonim válasza:
Egyre több ember jön rá, hogy a párkapcsolat egy deficites, erősen kártékony dolog, és inkább valami hasznosra fordítja az idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!