Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm. Hogy csinálhat ilyet egy rendes, szolid lány? 😥
1 évet voltunk együtt, nagyon szerettük egymást, szolid, visszafogott lány volt. Sosem gondoltam volna róla, hogy ilyet csinál.😥
Komolyan nem értem hogy szerettük egymást akkor hogy lehet egyik napról a másikra elköszönni, és soha nem látni egymást többet?
Nagyon szomorú vagyok, hogy hülyének nézett a barátnőm.
Komolyan nem értem mi lett vele... 😥
23f
Szeretem, hogy a válaszolók többsége a kérdezőt hibáztassa mert a barátnője megcsalta. Lehet, hogy kevés volt a lánynak, nem figyelt rá eléggé, megnőttek a fülei és csúnya lett...vagy mittomén, de akkor is illik szakítani és csak utána továbblépni.
Én is jártam így egy általam tökéletesnek vélt lánnyal és tudom mennyire nehéz. Én anno egy nullának éreztem magam, egy utolsó semmirekellőnek. Sajnos még nem jött egy másik lány, hogy segítsen a felejtésben de azért már nem annyira intenzívek az érzéseim.
Basszus. Azt olvastam, hogy meghalt és hogy hogy képzeli.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!