Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megcsalt a barátnőm. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm. Hogy csinálhat ilyet egy rendes, szolid lány? 😥

Figyelt kérdés

1 évet voltunk együtt, nagyon szerettük egymást, szolid, visszafogott lány volt. Sosem gondoltam volna róla, hogy ilyet csinál.😥

Komolyan nem értem hogy szerettük egymást akkor hogy lehet egyik napról a másikra elköszönni, és soha nem látni egymást többet?

Nagyon szomorú vagyok, hogy hülyének nézett a barátnőm.

Komolyan nem értem mi lett vele... 😥

23f

2018. szept. 29. 18:03
1 2
 11/18 anonim válasza:
Nem ismerted eléggé. Na ezért is jobb, hogy véget ért.
2018. szept. 29. 18:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy szerep ez is sajnos.
2018. szept. 29. 19:18
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
"Komolyan nem értem"...mit? Kevés voltál.
2018. szept. 29. 19:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem, hogy a válaszolók többsége a kérdezőt hibáztassa mert a barátnője megcsalta. Lehet, hogy kevés volt a lánynak, nem figyelt rá eléggé, megnőttek a fülei és csúnya lett...vagy mittomén, de akkor is illik szakítani és csak utána továbblépni.

Én is jártam így egy általam tökéletesnek vélt lánnyal és tudom mennyire nehéz. Én anno egy nullának éreztem magam, egy utolsó semmirekellőnek. Sajnos még nem jött egy másik lány, hogy segítsen a felejtésben de azért már nem annyira intenzívek az érzéseim.

2018. szept. 29. 20:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Alamuszi macska nagyot ugrik...
2018. szept. 29. 20:41
 16/18 anonim ***** válasza:
63%
Nánlunk eljegyzés után derultek ki a kis turpisságok...ugy bszztam ki h a lába nem érte a foldet...egy percre se sajnáld csak az idot amit elrabolt toled...és tanuld meg a leckét SOHA NE VEGYÉL KOMOLYAN 1 NŐT SE...Lehet fizetőssel jobban jársz illetve lasan jönnek a robotok is :)
2018. szept. 29. 20:55
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Basszus. Azt olvastam, hogy meghalt és hogy hogy képzeli.

32/f

2018. szept. 29. 21:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem itt kéne gyakorin találgatni,hanem szépen meg kéne keresned a lányt,leültetni és megbeszélni vele. Ha csak fele annyira szerettétek egymást,mint gondolod,akkor ez a minimum,amivel tartozik neked.
2018. szept. 29. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!