Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhat ez a lány?
Melóba menet mindig találkozok egy gyönyörű szöszke lánnyal, reggel, ő megy haza, én melóba, délután meg éppen fordítva..én haza, ő meg melóba...nah de ezt megcsinálja hétvégén is szombat vasárnap stb.
Sztem sztriptíz táncos, de arra nincs elég lóvém h kiderítsem, hogy merre sztriptízel ha igazam van, de ötleteket kérnék, hogy mégis mit dolgozhat éjjel!!! minden éjjel szombat vasárnap, ünnepnap elötti éjjel.
Köszi az ötleteket!
Nem az a tipus aki havi Br 100ért akár a seggét is megmozdítja.tipp toppul néz ki, ahogy egy nőnek ki kell nézni, szexisen.tehát a nővér dolgot elvetném.
Az éjszakai szórakozó helyre gondoltam, de ott is van váltás,s nem kell orrba szájba minden nap bemenni 1 embernek. Meg ugyan azt a ruhát is max 3 havonta lehet rajta látni.ebből gondolom, hogy nagyon jól kereshet.
Ha reggel látom egy ruhában, délután egy másikban, és másnap reggel ugyan abban mint amiben délután volt akkor nem hiszem, h haza ment volna.Általában az ember otthon öltözik át cserél ruhát stb.
Ebből gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!