Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő lehet feldolgozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő lehet feldolgozni a szakítást 4 év után?

Figyelt kérdés
bő 2 hete szakítottunk a barátnőmmel. Azóta minden szar(bár nagyon lassan de érzem h alakulok), valamikor jól érzem magam, de aztán hirtelen a semmiből beüt valami emlék , vagy valamire ránézek ő jut eszembe és egyből visszazuhanok. Ingadozó nagyon az állapotom. Aludni sem tudok rendesen, az étkezés meg olyan hogy sokszor amit megennék pár perc alatt 10-20percig küszködök vele ... még mindig szeretem, de tudom, nincs esélyem már
2018. szept. 25. 11:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%

Első kapcsolatomnak lett vége aprilisba 2,5 evig tartott, azota se vagyok tul rajta, ele fekszem ebredek es almodok, pszichologusig hazavagott, edzes kozbe es buli kozbe tudok kikapcsolodni kicsit meg amikor a haverok feldobnak de van hogy akkorse megy, februarba elhagyom az orszagot is annyira szar lett minden, remelem egyszer tul leszel rajta,hajra

20f

2018. szept. 25. 11:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha szereted,és ő küldött el,3-4 hónap ha szerencséd van.Ha nincs akár évek.
2018. szept. 25. 11:29
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
Évek. Hosszú évek..
2018. szept. 25. 11:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudom miket szúrtam el. Sok mindent. Azt hittem, hogy az bőven elég , hogy hűséges vagyok és türelmes. Nagyképűség és optimizmus netovábbja, sose gondoltam , hogy így járok, észre sem vettem magam és sokszor nem törődtem vele eleget az utóbbi időkben . Még mindig Szeretem. Viszont ő beszélni akar velem . Miért? ... Így hogy lépjek tovább.
2018. szept. 25. 11:30
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

Hülye aki konkrétumot mond.

Mindenkinél más, nekem elég volt 3 hét, másnak 3 évtized sem. Nem mindegy miből lépett ki az ember, és hogyan

2018. szept. 25. 11:32
 6/12 anonim ***** válasza:
20%

Első szakítás után majd 20kg fogytam, olyan gyomoridegem volt hónapokig hogy szinte semmit nem tudtam enni. A haverok segítettek, lementünk adriára nyaralni és folyamatosan csinálták a programokat aztán idővel visszarázódtam.

A második már egyáltalán nem viselt meg, 1 hét volt és mentem tovább. Az önsajnálat, a sebek nyalogatása olyan emberek sajátja akik nem elég erősek ahhoz hogy irányítsák sorsukat, csak sodródnak.

Még valami, az a személy, akit te most tökéletesnek hiszel 10 év múlva jó ha közepesnek fogod tartani, tisztelet a kivételnek. Nincs összehasonlítási alapod, emiatt elfogult vagy. Ha túl leszel jónéhány párkapcsolaton egészen máshogy fogod látni a szakításokat, mert jobban megérted az összefüggéseket.

Fel a fejjel, ne sajnáltasd magad, cselekedj!!!

2018. szept. 25. 11:40
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Ez egyénfüggő, meg attól is függ, hogy mennyire megkötődsz még érzelmileg hozzá. Nekem volt olyan, amit egy hónap alatt simán feldolgoztam, de olyan is volt, ami több mint egy évbe telt... De ezen ne parázz, gyászold meg, ne adj időt magadnak
2018. szept. 25. 11:58
 8/12 anonim ***** válasza:
48%
...kötődsz még hozzá.../ ...adj időt magadnak...
2018. szept. 25. 11:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Az nagyon nem jó, ha beszélni akar veled. Kérd meg, döntse el, hogy veled akar lenni, vagy többet nem beszéltek. Ez a se veled, se nélküled állapot biztosan kicsinál.
2018. szept. 25. 15:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Persze, hogy kicsinálna. Baromság lenne az egész
2018. szept. 25. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!