Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő lehet feldolgozni a szakítást 4 év után?
Első kapcsolatomnak lett vége aprilisba 2,5 evig tartott, azota se vagyok tul rajta, ele fekszem ebredek es almodok, pszichologusig hazavagott, edzes kozbe es buli kozbe tudok kikapcsolodni kicsit meg amikor a haverok feldobnak de van hogy akkorse megy, februarba elhagyom az orszagot is annyira szar lett minden, remelem egyszer tul leszel rajta,hajra
20f
Hülye aki konkrétumot mond.
Mindenkinél más, nekem elég volt 3 hét, másnak 3 évtized sem. Nem mindegy miből lépett ki az ember, és hogyan
Első szakítás után majd 20kg fogytam, olyan gyomoridegem volt hónapokig hogy szinte semmit nem tudtam enni. A haverok segítettek, lementünk adriára nyaralni és folyamatosan csinálták a programokat aztán idővel visszarázódtam.
A második már egyáltalán nem viselt meg, 1 hét volt és mentem tovább. Az önsajnálat, a sebek nyalogatása olyan emberek sajátja akik nem elég erősek ahhoz hogy irányítsák sorsukat, csak sodródnak.
Még valami, az a személy, akit te most tökéletesnek hiszel 10 év múlva jó ha közepesnek fogod tartani, tisztelet a kivételnek. Nincs összehasonlítási alapod, emiatt elfogult vagy. Ha túl leszel jónéhány párkapcsolaton egészen máshogy fogod látni a szakításokat, mert jobban megérted az összefüggéseket.
Fel a fejjel, ne sajnáltasd magad, cselekedj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!