Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogilag megengedhető, hogy megszabjam, hogy a gyerekem apja
a lathatoson ne vigye a gyerekem az új kapcsolata
közelébe?
Ez ellen semmit nem tudsz tenni. A bírósághoz hiába mész ezzel.
2018. szept. 21. 20:33
12/20 A kérdező kommentje:
Utolsó.En megtettem neki mindent,főztem,mostam rá.A gyereket le se tojta .Most akar mintaapa lenni? Meg engem fenyeget,hogy ha nem úgy lesz ahogy ő akarja,ő fog bírósághoz fordulni.Elegem van abból,hogy úgy kell élnem életem,ahogy ő szabja meg.Pl szerettem volna a gyerekkel a karácsonyt máshol tölteni,nem otthon.Megtiltotta.O elhagyta ezt a gyereket anélkül,hogy megpróbált volna a kapcsolatunkon változtatni.Es most úgy gondolja,hogy ugyan annyi joga van a gyerekhez,mint nekem.Gyerektartast se fizet.Kirandulgatni viszi a gyereket az új nojevel.Szerinte ennyirol szól az apaság.
Ha nem kulfoldre mentek nem szolhat bele hova viszed a gyereket. Menj birosagra es add be a lathatasra es a gserektartasra q keresetet..ha meg nem adtad be! Ha beadtad volna akkor tiltasd a gyerektartast.
De ahoz h o a nojehez viszi a gyereket semmi kozod!
2018. szept. 21. 20:47
Elvált kisgyerekes anyaként mo dom, hogy menj bírósághoz annak érdekében, hogy gyerektartást fizessen és hogy papírod legyen arról, hogy milyen rendszeres legyen a láthatás. Nem szabad csak úgy rendszertelenül ide-oda rángatni egy gyereket, mert annak ő szívja meg a levét. Van ingyenes panasznap is.
2018. szept. 21. 21:00
Ha meg van ítélve a gyerektartás, akkor azt be tudod hajtatni, gondolom van munkahelye. És gondolom volt gyerekelhelyezés, és láthatás szabályozása. Ha ebben meg van szabva, hogy Karácsony melyik napján van nála a gyerek, akkor beleszólhat, hogy ne utazz el.
2018. szept. 21. 21:11
16/20 A kérdező kommentje:
Nem.Eddig csak szóban egyezkedtunk.Mindig ő aki kitalal vmit.Csak akkor akarja elvinni a gyereket,mikor neki jó.De ha pl nekem dolgozni kéne menni,simán azt mondja,hogy ma nem tudja elvinni.Meg igerget,hogy visszamenoleg is mindent ki fog fizetni .7 év után,én azt hittem,hogy meg tudunk egyezni bíróság nélkül is
Ha 1,5 év alatt sem a láthatást, sem a gyerektartást nem voltál hajlandó elintézni, akkor magadra vess. Ha nem volt gyerekelhelyezés, akkor oda és akkor viszi a gyereket, amikor kedve tartja. Nekem ez a helyzet nem volt megfelelő, ezért elsétáltam a bíróságra, és elintéztem mindent.
2018. szept. 21. 21:51
Szemmel láthatólag a saját akaratod mindig alá rendeled. Bíróság+ pszichológus, rakd rendbe az életed!
2018. szept. 22. 05:53
Kedves Kérdező!
"Eddig csak szóban egyezkedtunk." Nagy kár. Ennyit ér a szava, láthatod.
"Mindig ő aki kitalal vmit." Amíg a bíróság másra nem kötelezi, ki is fog! Visszaél a hiszékenységeddel.
"Meg igerget, hogy visszamenoleg is mindent ki fog fizetni. 7 év után,én azt hittem,hogy meg tudunk egyezni bíróság nélkül is." Ígérgetni ingyen van. Rosszul tetted, hogy hittél neki, de ez korrigálható. Bíróságra kell menned, és a pénzt behajtatnod tőle.
A gyermeked érdekében szedd össze magad, és próbálj felnőni a helyzethez. Fog az menni! Sok sikert!
2018. szept. 22. 07:07
Es ez a vosszafizet mindent. Nincs vegues es en ugytidom h igy visszamenoleg nem hajtjak be tole (meg mondhatja is h a kezedbe adta a lovet) v csak fel evre...ezt nem tudom mar pontossan hogyan van. Meg 3ev alatt valtozhatptt is. Menj be hetfon es add be a keresetet!
2018. szept. 22. 07:45
Kapcsolódó kérdések: