Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szakítottam, miért kívánom mégis vissza?
Búcsúnosztalgia, minden szebbnek tűnik, miután már vége van.
1 hét után nyilván hiányzik, nem is értem, mit vártál.
Idővel jobb lesz.
Tarts ki, 1-2 hét és már sokkal könnyebb lesz. 1 hét után tényleg vannak még ilyen érzések, de ahogy tleik az idő egyre jobban rá fogsz ébredni, hogy jól tetted.
29n
Én is így vagyok kb, megértelek. Várok.. Az első két békülést én kezdeményeztem. A harmadikat nem fogom.. Ha szeret, jelentkezik. Ha nem jelentkezik, akkor lezárom. Pokoli nehéz, már több mint egy hónapja semmi kommunikáció nincs köztünk, de bárcsak lenne, azt kívánom! Többször elmondtuk (és éreztük is) hogy egymásnak az Igazi voltunk. De én sértődékeny vagyok ő pedig makacs. Fogalmam sincs mi lesz a végünk :(
Ha már csak lezekelted, meg elhidegülést éreztél tőle, akkor nem lehet hogy jobb így?
#3 Az első 2 szakítás pont azért történt, mert ő alázott meg, a félrekacsintgatásokkal és tiszteletlenséggel, aztán jött az ígérgetés, ami nem lett betartva, most, harmadjára már hajlott a változásra, de engem a gyűlület kiábrándított és nem tudok úgy tekinteni már a kapcsolatra, mint régen, én nem tudatosan és szándékosan "aláztam", míg ő tudta, hogy mit csinál. Én a magamra erőltetés miatt bántam vele lekezelően, hiába nem akartam, későn vettem észre és emiatt is rosszul érzem magam.
Jobb lesz így idővel, de még ez így mindig kínlódás, főleg, hogy tudom, hogy szeret engem nagyon.
Nem akarok ismét kapcsolatot vele, azt szeretném, hogy lépjen túl és ne érezze magát rosszul és én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!