Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a helyzetről? Szerintem nem egyedi eset, de nem akarok általánosítani.
"nincs szándékodban tovább tolni a szekeret, akkor szedd a cumot és viszlát.....a másik félnek nem kell tekintettel lennie erre. Azért mert még hónapokat el lehet szórakozni azzal, hogy albérletet keres, meg esetleg másik munkahelyet addig szívja a másik vérét, hát ez finoman szólva nem korrekt."
Te ezt komolyan írod, amit írsz?? ....
Már, mégis ezt hogy képzeled? A saját ingatlanomból távozzak pár "cumóval", mert az korrekt? :)
Szóval, aki elválik, az abban a minutumban mikor közli a házastársával a válási szándékát húzzon el a tulajdonából, az értéktárgyait, bútorzatát, stb. otthagyva? :D
Ne haragudj, de ez még viccnek is rossz... :)
De király, hogy te így belelátsz mások kapcsolataiba!
Én azért nem tudtam több mint fél évig lelépni (mondjuk nekem nem voltak a megjelenésemmel se előtte, se a kapcsolat alatt gondok), mert még mindig reménykedtem benne, hogy hátha változik valami. Tök jó neked, hogy te pikk-pakk túl tudsz valakin lépni, de tudod nem mindenki te vagy, és van akinek ehhez több idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!