Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a helyzetről? Szerintem nem egyedi eset, de nem akarok általánosítani.

Figyelt kérdés
Az ismeretségi körömben az elmúlt 1 hónapban 2 hosszabb kapcsolat is szétment, de számomra egyik sem volt meglepetés. Nem azért mert jövőbe látok, hanem mert a nők viselkedésében, öltözködésében azonnal láttam, hogy valami alapjában megváltozott a hozzáállásukban. Mielőtt még feldobták volna a kapcsolatukat mindketten örülten elkezdtek fogyózni, legalább 5-10kg ledobtak és az öltözködésük is sokkal nőiesebb lett. A párommal beszélgettünk is erről, mondta milyen jól néznek most ki és erre azt válaszoltam, hogy igaza van, de ha nem hyagták volna el magukat akkor észre sem venném őket. Igazából azt nem értem, hogy mi motiválta őket arra, hogy a szakítás előtt visszanyerjék a régi formájukat miközben a házasságban meg nyugodtan felszedtek 10-15kg. Ha képesek lefogyni és ezért napi szinten dolgozni, akkor miért nem tették amíg a férjükkel együtt voltak? Ezzel valamit meg akarnak mutatni a másik félnek?
2018. szept. 17. 10:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

"nincs szándékodban tovább tolni a szekeret, akkor szedd a cumot és viszlát.....a másik félnek nem kell tekintettel lennie erre. Azért mert még hónapokat el lehet szórakozni azzal, hogy albérletet keres, meg esetleg másik munkahelyet addig szívja a másik vérét, hát ez finoman szólva nem korrekt."

Te ezt komolyan írod, amit írsz?? ....

Már, mégis ezt hogy képzeled? A saját ingatlanomból távozzak pár "cumóval", mert az korrekt? :)

Szóval, aki elválik, az abban a minutumban mikor közli a házastársával a válási szándékát húzzon el a tulajdonából, az értéktárgyait, bútorzatát, stb. otthagyva? :D

Ne haragudj, de ez még viccnek is rossz... :)

2018. szept. 17. 16:43
 22/22 anonim ***** válasza:

De király, hogy te így belelátsz mások kapcsolataiba!

Én azért nem tudtam több mint fél évig lelépni (mondjuk nekem nem voltak a megjelenésemmel se előtte, se a kapcsolat alatt gondok), mert még mindig reménykedtem benne, hogy hátha változik valami. Tök jó neked, hogy te pikk-pakk túl tudsz valakin lépni, de tudod nem mindenki te vagy, és van akinek ehhez több idő kell.

2018. szept. 22. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!