Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a helyzetről? Szerintem nem egyedi eset, de nem akarok általánosítani.
Ez is egy szemlélet. De ha a férjét szeretné felébreszteni akkor miért hagyta el magát korábban? Ha mindketten elhagyták magukat az egy másik szitu persze.
Ha úgy gondolja, hogy a mostani helyzete vacak, nem jól választott, akkor álljon fel és ne élvezze a másik fél "támogatását". Nem feltétlen lelki támogatásra gondolok, sokkal inkább anyagira, egzisztenciára. Ezt nevezem én ugródeszka effektusnak, amikor már pontosan tudja hogy tovább lép, de még kihasználja a jelenlegi kapcsolatát ahhoz hogy feljebb jusson.
Végezetül felmerül a kérdés, ha valaki képes jó formában lenni mi késztette arra hogy elhízzon vagy elhagyja magát? Lehet hogy a párja hozzáállása miatt döntött így, akkor meg miért hagyta?
Én ehhez csak azt fűzném hozzá hogy én is baromi csinosra edzettem magam a rossz kapcsolatomban egy gyúrós sráccal, hogy jobban tetszek neki, mégis megcsalt egy dagadt nagymellű ribivel. A kapcsolat sosem azért lesz szar mert valaki felszed vagy lead pár kilót. Ha viszont már szar, akkor nem mindegy, hogy mit mutat a mérleg mikor szakítanak?
A stressz is más hatással van emberekre, van aki zabál bánatában van aki rá se bír nézni az ételre. Azért nem olyan egyszerű a világ mint ahogy a kérdésben felvázoltad.
Egyébként azóta boldog kapcsolatban élek, sportot megtartottam, mígnem napi 11 órában nem kezdtem dolgozni és így már nincs hozzá erőm. Ebből következik hogy vesztettem a szépségemből is, és köze nem volt más férfihoz vagy a férjemhez.
Kifuttatta...Persze. Miért szerinted úgy kell elválni, h "Józsi, én elválok tőled, holnap költözök is". :)
Mint ahogy a házasságot meggondolja a fiatal pár, több hónapig/évig tervezik: hol fognak lakni, ki fog kihez költözni, ki hol dolgozik tovább, takarékoskodnak lakásra, ki mit fog a háztartásban elvégezni, mikor szülessen kb. a baba, úgy ugyanúgy egy válást is meg kell gondolni: ki költözik hova, ki miből tud megélni, munkahelyet vált-e, esetleg mellékállás stb. stb.
Ez nem kifuttatás és főleg nem kihasználás, csak egy felnőtt ember átgondolt döntése a továbbiakra, amire meg szintén idő kell.
Akárhogy érvelsz kérdező, 3-asnál és 6-osnál van az igazság. Nem azért fogy az ember, hogy "előkészítse magát az új kapcsolatra", hanem eleve gondok voltak a házasságban. Először bánatzaba, a következő fázis a nem bírok enni egy falatot sem, akkor aztán fogy az ember rendesen. Sokszor a végkimerülésig.
Ne láss többet mögé, mint ami. Egyszerűen rossz volt a házasságuk.
"azt a szót használta, hogy "kifuttatta" a kapcsolatot, kiszedte belőle amit még lehetett és utána időben tovább állt. Tudom hogy ezt a magatartás a férfiakra is jellemző, de ők ezt nem csinálják ennyire látványosan."
Ez pont, hogy a férfiakra jellemző inkább. Anyuka otthon gürcöl a háztartással, gyerekekkel, szusszanni nincs ideje, míg apuci építi a karrierjét, sőt, még szabadideje is van, ad magára, sportol, majd megpattan egy fiatalabb csajszival, gyerekek nélkül. Kicsit sem látványos, áá dehogy, de gondolom nekik elnézhető, mert férfiak, de ha egy nő elkezd adni magára, akkor már máglyára vele.
"14" reagálva
Mint ahogy a házasságot meggondolja a fiatal pár, több hónapig/évig tervezik: hol fognak lakni, ki fog kihez költözni, ki hol dolgozik tovább, takarékoskodnak lakásra, ki mit fog a háztartásban elvégezni, mikor szülessen kb. a baba, úgy ugyanúgy egy válást is meg kell gondolni: ki költözik hova, ki miből tud megélni, munkahelyet vált-e, esetleg mellékállás stb. stb.
Valami ilyesmire gondoltam a "kifuttatás" szóval és ez számomra elfogadhatatlan. Ha már magadban meghoztad a döntést, hogy dobod a kapcsolatot és nincs szándékodban tovább tolni a szekeret, akkor szedd a cumot és viszlát.....a másik félnek nem kell tekintettel lennie erre. Azért mert még hónapokat el lehet szórakozni azzal, hogy albérletet keres, meg esetleg másik munkahelyet addig szívja a másik vérét, hát ez finoman szólva nem korrekt.
"18" reagálva.....
Sok ilyen eset van, ez vitathatatlan. Ha a férfiben van gerinc, akkor nem rakja ilyenkor az utcára a családját, hanem ő áll tovább és kezd új életet a nulláról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!