Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sos! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom mindig az éreztette velem, hogy nem vagyok elég jó,( kolléganője mennyivel nőiesebb, mint én, mennyivel szebb a hajs stb.) a problémaimat lekicsinyellte, a munkamat értelmetlen bohóckodásnak titulálta, mert az ő fizetésének kb harmadát viszem haza(gyermekotthonban dolgozom a pszichológus mellett,

a bér alacsony, de szeretem) és mindenben manipulálni próbált, megpróbalt elmarni a csaladomtól. Két hete egy nagy veszekedés után kiadtam az útját ( családi programra nem mehettem volna szerinte, mert ő mást tervezett arra a napra, előre nem szólt, alkalmazkodnom kellett volna szerinte).

Szakítottam és azóta nem kerestem, letiltottam mindenhonnan. Viszont ismerősök szóltak, hogy keres, meg szeretné beszélni, ne legyek makacs. Mindenki azt mondja, milyen jó parti lenne, jóképű, sikeres, nem halaszthatom el.

Nem tudom mit tegyek, önbizalmam a folytonos éreztetés miatt nincs, félek, hogy tényleg nem találok mást, viszont, amióta szakítottunk jobban érzem magam, nem is hiányzik.

2018. szept. 16. 16:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

először is, nagyon bátor vagy, hogy kihajítottad és kiálltál magadért!!! nem igaz, hogy nem találhatsz magadnak valakit, mert jó embernek és kemény csajnak tűnsz ennyi információ alapján

önbizalmadat vissza fogod tudni építeni, mivel nincs az a paraszt a közeledben

ne engedd vissza, tök mindegy mit mondanak, nyilván nem ismerik azt a suttyót annyira közelről, mint te

attól még, hogy az anyagi hátteret meg tudja neked adni, a lelkedet bántani fogja, pontosan azért, mert azt hiszi a pénze miatt vele fogsz maradni és az ilyen ember ki fogja ezt használni

ne fogadd vissza, csak így tovább! :)

2018. szept. 16. 18:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyedül is jobb, mint vele, akkor is nyertél, ha nem lesz helyette más. :)

De látod: ez a pasi is fut utánad, csak te kellesz neki.

Pont azért nyomul, hogy nehogy màs elvigyen az orra elől.

Nyugi, lesz még jobb is! Amíg az önbizalmad kicsit gyógyul, addig élvezd ki, hogy szingli vagy.

2018. szept. 16. 20:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!