Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mibe kezdjek, hogy ne legyek ennyire magam alatt?
Figyelt kérdés
Suliba járok, minden hétvégét egyutt toltottunk a volt baratommal es mindennap beszeltunk sokat ami most nagyon hiányzik... A suli mellett keves hobbim van szinte csak annyi h megnezek 1-2 sorozatot néha.
Kezdek begolyozni egész hetvegen nem csináltam semmit csak szomkrkodtam, így még nehezebb!
2018. szept. 9. 20:00
1/4 anonim válasza:
Keress olyan hobbit ami testileg is lefáraszt. Komolyan sokat segít!
2/4 anonim válasza:
Sportolj valamit,ott még a feszültséget is le tudnád vezetni...
3/4 anonim válasza:
Találkozz a barátaiddal, olvass, kezdj el sportolni, tanulj meg egy új nyelvet/kötni, puzzle-ozz, tanulj meg egy hangszeren játszani...
A lehetőségek mind előtted vannak, csak válassz egyet, ami kicsit érdekel.
4/4 anonim válasza:
Mikor megcsalt a barátnőm és szakítottam vele hmm nehéz de mindenképp keresd a társaságot nem jó túl sokáig egyedül maradni és persze este hamar elaludni mindig csak arra gondoltam olyankor milyen lett volna másképp. Sajnos ez most ilyen nehéz lesz egy darabig de remélem hamar jobban leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!