Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a párommal de nem tetszett a reakciója. Nem vágytam arra, hogy összterjön, de nem tetszett ez se. Szerintetek mit jelent?
Miután felfogta, hogy ez nem vicc, és végleges a döntésem, annyit mondott, jobb is, és elment. Otthagyott. Nem kérdezgette az okát, nem kérlelt, nem sírt. Azt láttam hogy azért kicsit sokkolódva van, de ennyi. Csak jobb is, és elment. Kb. mintha ő szakított volna velem. Bár nem várom hogy törjön össze, bőgjön, rimánkodjon, de ez se volt normá is dolog. Mint akinek eleve nem jelentett semmit az egész. De akkor meg miért nem szakított ő előbb?
A másii, hogy Facebookon ismerősök lettünk, és látom hogy rögtön változik, pl. elment fodrászhoz. Tudni kell már régóta kérleltem kezdjen valamit a hajával, amiben csúnya lenőtt otthoni színező volt. De mindig halogatta. Most meg persze egyből.
*annyit mondott, jobb is
Megkönnyebbült, mert már készült szakítani veled, és levetted a válláról ezt a terhet.
Számára már befejezett volt a kapcsolatotok.
"Csak jobb is, és elment. Kb. mintha ő szakított volna velem."
Így kell ezt.
Nem tetszett a reakciója, ok. Gondolom, nem is az volt a célja, hogy lenyűgözzön téged.
Miért fontos ez? Higgadt volt, nyugodt, felnőtt módon fogadta a hírt, talán mert már sejtette is, hogy ez lesz, felkészült rá lélekben.
A haját meg talán azért nem csináltatta meg eddig, mert téged akart bosszantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!