Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg működhet így 34 évesen?!
Szerintem meg egy kapcsolatért áldozatokat kell hozni.
Ha valakit szeretek és tudom, hogy a hozzámvezető úton, 60 km-re tőlem rosszul lett, akkor autóba ülök, elmegyek érte, hazaviszem, majd ha jobban van, akkor vasárnap visszaviszem az unokatesókhoz az autójáért.
Ha szeretek valakit és tényleg vele akarok lenni, akkor mindent megteszek, hogy kipróbálhassuk tudunk-e együtt élni.
Az nyilván természetes, hogy a szülőkkel megbeszéli, hogy alkalmas-e ha jössz, hisz gondolom nem két órára ugrassz be. Az összes többi viszont gyerekes gondolkozásra és önzőségre vall. Nem értetek dolgozik, inkább ellenetek.
Elakar vállalni egy munkát, ami közelebb van hozzád. Oké, de miért közelEBB és miért nem ott?
Külföld? Ebben TE hol vagy?
Saját lakás? Ebben TE hol vagy?
Egy távkapcsolat nehéz. Mindkét részről kompromisszumot igényel. Egyikőtök sem akar engedni, én egész egyszerűen keresnék a helyetekben félúton egy harmadik helyet, ahol élhetünk és akkor nincs az, hogy egyikőtök úgy érezné feladta magát. Mindketten egyformán tettetek a kapcsolatotokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!