Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem összejött egy nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem összejött egy nálam sokkal rondább, kövérebb pasival. Ezt vehetem elégtételnek, hogy nem talált jobbat nálam?

Figyelt kérdés
2018. szept. 3. 11:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%
Valamit csak tud az a "ronda kövér" pali.
2018. szept. 3. 11:43
 12/26 anonim ***** válasza:
98%
Ezt inkább tekintsd cikinek, ha inkább vele van, mint veled, mert ő is jobb nálad.
2018. szept. 3. 11:55
 13/26 anonim ***** válasza:
14%
Dagadt törpe csaj ,lehet az ilyenre bukik
2018. szept. 3. 12:00
 14/26 acelsziv ***** válasza:
94%
12: +1
2018. szept. 3. 12:01
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de én rég kinöttem abból, hogy egyáltalán rivalizáljak. A kapcsolat arról szól, hogy jól érezzem magam benne, s nem arról, hogy féltékenyitsem az exeimet...

Ha van saját életük, akkor amúgysem fogja ennyire érdekelni őket, hogy ki a párom.

2018. szept. 3. 12:03
 16/26 Borozok válasza:
91%

Az első válaszoló gyakorlatilag meg is mondta a hogy mi az igazság: " Szerintem meg sokkal jobbat talált nálad. Te egy felszínes ember vagy, csak azt nézed, ami kívül van. Lehet jobban nézel ki, de vele nem unalmas az élete és úgy megrakja az ágyban, ahogy te soha nem tudtad. :D

" ÜDV AZ EXED PASIJA! :D

2018. szept. 3. 12:19
 17/26 anonim ***** válasza:
12%

Felteszed a kérdésedet egy ronda, kövér pasiktól hemzsegő fórumon. :D Mit vársz? Ha hőbörgést, felszínes bunkózást meg "beszólásokat", hogy márpedig jobb nálad, akkor látod azt kaptad amit reméltél :D

Egyébként meg röhögd ki az exedet, egy élmény lehet a háj közt megkeresni az új párja farkát :D

2018. szept. 3. 12:52
 18/26 anonim ***** válasza:
77%
Veheted... főleg, amikor éjjel az ő nevét sikítja egy akkora orgazmus közben, aminek veled a közelében nem járt.
2018. szept. 3. 13:15
 19/26 acelsziv ***** válasza:
17: Vedd hozzá a kérdéshez a sértett kandisznó sértett hőzöngését akinek az exe hamarabb talált párt nála. Azért megnézném a kérdezőt és az t a "sokkal rondább, kövérebb" fickót is. Egy ember nem kap csak úgy ízlésficamot.
2018. szept. 3. 13:46
 20/26 anonim ***** válasza:

Ezt veheted annak, hogy még véletlenül se akart olyan férfit magának aki egy kicsit is hasonlít rád. Gondolom voltál oly "jó" hozzá:D

Ha te annyira jó lennél, akkor nem ex lennél.

2018. szept. 3. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!