Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi? A barátnőm egész nyáron utazgat, alig látom. Beiratkozott szeptembertől önvédelem oktatásra. A derékig érő sötétszőke haját levágatta kulccsontig, és befestette ilyen hirtelenszőkére. Úgy érzem, nem is ismerem.
Te 4-es, és a dauer mit jelent? Melírral durvább?
És még a nők kombinálnak. :D
Néhányan tényleg túlkombinálnak. Leszbikus? Meg a 4-es, hogy a vágatás ezt jelenti, a hajszínváltoztatás viszont már azt...
Azt is kizárom, hogy épp megcsal, azért ez ennyiből elég messzemenő követmeztetés, szerintem nem szeretett ki belőlem.
Semmi, lehet épp ehhez volt kedve. Nem kell minden mögé mást látni, mint ami.
A hajról annyit, hogy kíváncsi kipróbál valami újat. Lehet már régóta játszadozott a gondolattal.
Én a derékig érő hajam egyszer hirtelen felindulásból vágattam épp, hogy állig érőre. Jött egy meleg hullám én meg úgy voltam vele elegem van, melegem van, mennie kell.
másik alkalom: Azt is sokáig fontolgattam, hogy vörös leszek. Egy barátomnak megemlítettem a drogériában járva, biztatott kicsit, már aznap este vörös voltam.
Egyedül abban látok problémát, hogy keveset találkoztok. Annak mi az oka? Miért nem utazol vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!