Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyek vele találkozásnál?
Figyelt kérdés
Egy hónapja szakitott velem, és nem sokára fel kell hívnom, hogy mikor tudja elhozni a maradék cuccaimat. Azt tudni kell, hogy lenne okom nem kedvesnek lenni vele,amiket művelt a hatam mögött:folyamatos flörtölés,többször meg akart csalni,ennek ellenére békében váltunk el. Semmi kedvem vele talalkozni,de sajnos muszáj,és nem tudom hogy viselkedjek,legyek e kedves, vagy inkább bunkó. Gondolom ő az lesz ,mivel azóta lett neki párja,és most biztos felsőbbrendűnek érzi magat emiatt.2018. aug. 15. 11:48
1/7 anonim válasza:
Én a helyedben udvarias lennék, tárgyilagos és távolságtartó. Attól még, hogy ő bunkó, neked még nem kell lesüllyedned a szintjére.
2/7 anonim válasza:
Legyél hideg! Megbeszélsz egy időpontot, kész. Azt is lehet, hogy valamelyik rokonodat küldöd el a holmidért.
3/7 anonim válasza:
Legyel pokerface. Ne beszélgess, csak köszönk, vedd el és utana köszönj el. Hidd el, nem akarod neki azt az elégtételt megadni, hogy azt lássa, kelt benned bármilyen érzelmet is.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen igen, csak elég sok holmi van,amit fel kéne cipelni a lakásba. Arra gondoltam,hogy max a lépcsőházig engedem,azt onnan én majd lifttel felhordom. És ha erőlködni próbál,hogy majd segít? Abban is biztos vagyok, hogy meg akarja nézni hova költözök. Mit mondjak neki,miért nem akarom megmutatni a lakást?
2018. aug. 15. 12:10
5/7 anonim válasza:
Nem kell beki semmit megmutatni. Szépen beengeded a lépcsőhazba, aztán kinyitod a kijárati ajtót, hogy innentől köszönöd boldogulsz, a viszont látásra. Semmiképp ne hagyd, hogy fölmenjen kiváncsiskodni, főljön csak a levében.
6/7 A kérdező kommentje:
De ha megkérdezi,hogy megnézheti e a lakást vagy hogy miért nem akarom megmutatni,akkor konkretan mit válaszoljak?
2018. aug. 15. 12:20
7/7 anonim válasza:
6.: azt, hogy minek nézné, semmi köze nincs már hozzá. Nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!